Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 18:31

Αντιφασίστες και "εθνικιστές" αντιμέτωποι ξανά στην Καλαμάτα το Σάββατο

ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 
Κάλεσμα στους δημοκρατικούς κατοίκους της Καλαμάτας να υποστηρίξουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμμετέχοντας σε συγκέντρωση και πορεία που διοργανώνεται το Σάββατο, υπέρ των μεταναστών και προσφύγων, απευθύνει η Αντιφασιστική Κίνηση. Την ίδια μέρα διοργανώνεται συγκέντρωση και πορεία από «εθνικιστές»…

«Η πόλη μας δεν χωράει τους φασίστες και τις συγκεντρώσεις τους. Η ανθρωπιά μας δεν χωράει τους φράχτες και τους πνιγμένους μετανάστες», υπογραμμίζει η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας, ζητώντας να μπει «φράχτης στους φασίστες, όχι στους μετανάστες και τους πρόσφυγες» και σχολιάζοντας επίσης ότι «στο φράχτη του Έβρου, στον πάτο του Αιγαίου, χτίζεται η ασφάλεια του κάθε Ευρωπαίου». Η συγκέντρωση της Αντιφασιστικής Κίνησης θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου, στην Κεντρική Πλατεία και θα ακολουθήσει πορεία στην πόλη.
Το ίδιο βράδυ, στις 7.30, σύμφωνα με αφίσες που έχουν κολληθεί στο κέντρο της πόλης, θα πραγματοποιηθεί «αυτόνομη εθνικιστική συγκέντρωση» και «πορεία μνήμης» για τους Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη.
Στ.Μ.