Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 16:32

Οι επαγγελματιοβιοτέχνες αποφασίζουν αν θα κλείσουν τα μαγαζιά στους στις 12 Νοέμβρη

Οι επαγγελματιοβιοτέχνες αποφασίζουν αν θα κλείσουν τα μαγαζιά στους στις 12 Νοέμβρη

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 
Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλούνται οι Σύλλογοι και τα Σωματεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Καλαμάτας και Μεσσηνίας, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συμμετέχουν στη πανεργατική απεργία της 12ης Νοέμβρη. Πάντως η διοίκηση της Ομοσπονδίας υπογραμμίζει ότι «είναι απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο»…

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση έχει προσδιοριστεί για τη Δευτέρα, στις εννέα το βράδυ και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ομοσπονδίας, στο παλιό Επιμελητήριο.
Όπως τονίζεται στη σχετική πρόσκληση της Ομοσπονδίας, «το θέμα της συγκέντρωσης είναι η λήψη απόφασης σχετικά με την υπ’ αριθμό 111 Απόφαση  της ΟΕΒΕΣ Νομού Μεσσηνίας και την με Α.Π.: 30532 Εγκύκλιο της ΓΣΕΒΕΕ, σύμφωνα με την οποία μας καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και κλείσιμο των καταστημάτων – επιχειρήσεων την 12η Νοεμβρίου 2015, σε συμπόρευση με άλλες κοινωνικές ομάδες. 
Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας για ζητήματα όπως το Ασφαλιστικό, το Φορολογικό, το ΕΝΦΙΑ, τα Κόκκινα Δάνεια, η χρηματοδότηση των ΜμΕ κ.α. να αρχίσουν να λαμβάνονται επιτέλους σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση».