Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 14:48

Καλαματιανοί υποψήφιοι για τη διοίκηση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και του Παναθηναϊκού

Καλαματιανοί υποψήφιοι για τη διοίκηση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και του Παναθηναϊκού

Του Θανάση Παντέ
Μεσσηνιακό άρωμα θα έχουν οι εκλογές της Παναθηναϊκής  Συμμαχίας που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Δεκεμβρίου για την εκλογή νέου Δ.Σ στον Παναθηναϊκό, αφού υποψήφιοι είναι οι Καλαματιανοί φίλοι και λάτρεις του Παναθηναϊκού, ο αναπληρωτής Διευθυντής του Elite City Resort Νίκος Μαλαπέτσας και ο συμβολαιογράφος Κώστας Μιχελής...

Γνωστοί για τα φιλοπαναθηναικά τους αισθήματα, οι δύο υποψήφιοι φιλοδοξούν να συμβάλουν από την πλευρά τους ώστε ο Παναθηναϊκός να βρεθεί στην θέση που πραγματικά του αξίζει που είναι η κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Για τις υποψηφιότητά του ο Νίκος Μαλαπέτσας δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνω στους φίλους Παναθηναϊκούς ότι είμαι υποψήφιος για το Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Δηλώνω ότι θα υπηρετήσω τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού μας στο έπακρον. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα βάσει Ευρωπαϊκών προκρίσεων και πρέπει να επιστρέψει στη θέση του. Σαν Παναθηναϊκός θα υπηρετήσω τη συναίνεση και όχι το διχασμό. Χαιρετίζω επίσης την υποψηφιότητα του συντοπίτη μας Κώνσταντίνου Μιχελή και του εύχομαι καλή επιτυχία. Όλοι για το καλό του Παναθηναικού μας».
Ο Κώστας Μιχελής τόνισε από την πλευρά του: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ομάδα, οφείλουμε όλοι εμείς που την αγαπάμε και ειδικότερα οι νέοι, να βγούμε μπροστά και να την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Καλώ όλα τα μέλη της συμμαχίας να συμμετέχουν στις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου και να τιμήσουν με την ψήφο τους τόσο εμένα όσο και τον επίσης υποψήφιο από την Καλαμάτα Νίκο Μαλαπέτσα. Καλή επιτυχία σε όλους τους άξιους συνυποψηφίους μου και καλή δύναμη στον Παναθηναϊκό μας».
Από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους δύο και στον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.