Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 17:52

Ο Δημήτρης Μπούχαλης αναπληρωτής του δημάρχου Καλαμάτας

Ο Δημήτρης Μπούχαλης αναπληρωτής του δημάρχου Καλαμάτας

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΗ 
Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Μπούχαλης θα είναι στο εξής και μέχρι το τέλος Ιούλη, αναπληρωτής του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του. Μετά τον Ιούλη αναπληρωτής του δημάρχου θα αναλάβει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Μέχρι τώρα αναπληρωτής είχε οριστεί από το δήμαρχο ο αντιδήμαρχος νέων έργων Ανδρέας Καραγιάννης…

Σε σημερινή απόφαση του δημάρχου ορίστηκαν και υπεύθυνοι δημοτικών ενοτήτων και τοπικών κοινοτήτων οι εξής δημοτικοί σύμβουλοι:
Αναστασία Μπελογιάννη, υπεύθυνη Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών
Γιώργος Φάβας, υπεύθυνος Δημοτικής Ενότητας Άριος
Χρύσα Λιάππα Χρυσή, υπεύθυνη Δημοτικής Ενότητας Θουρίας
Ηλίας Γυφτέας, υπεύθυνος Δημοτικής Κοινότητας Βέργας και Τοπικής Κοινότητας Μικρής Μαντίνειας
Σαράντος Μαρινάκης, υπεύθυνος Τοπικών Κοινοτήτων Αλαγονίας, Λαδά, Καρβελίου, Πηγών, Νέδουσας και Ελαιοχωρίου
Δημήτρης Πολίτης, υπεύθυνος των Τοπικών Κοινοτήτων Λαιΐκων, Ασπροχώματος, Αντικαλάμου και Σπερχογείας.
Όπως σημειώνεται στην απόφαση του δημάρχου, «έργο των παραπάνω οριζομένων Υπευθύνων είναι: οι εισηγήσεις και ο συντονισμός για την αντιμετώπιση προβλημάτων, την οργάνωση εκδηλώσεων, τη διαφύλαξη της δημοτικής περιουσίας και γενικότερα για τη δημιουργική παρουσία της Δημοτικής Αρχής στις περιοχές που εποπτεύουν».
Επιπλέον ο δήμαρχος ανέθεσε στον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Αδαμόπουλο την εποπτεία του φυτωρίου του Δήμου, «με την καταβολή κάθε προσπάθειας για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου σε νέα φυτά κάθε είδους και την καλύτερη δυνατή οργάνωση αυτού, καθώς επίσης και την προώθηση θεμάτων υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα της παραγωγής».
Τέλος, όρισε υπεύθυνο του τομέα της Πολιτικής Προστασίας τον αντιδήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο μέχρι τις 28/2/2017.
Στ.Μ.