Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 16:01

Τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. καλεί στις κάλπες της Κυριακής ο Περικλής Μαντάς

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 
Έκκληση στους περίπου 7.500 Μεσσήνιους, που ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εκλογών για το νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, να προσέλθουν την Κυριακή ξανά στις κάλπες, ώστε ο νέος πρόεδρος του κόμματος να έχει ισχυρή νομιμοποίηση, απεύθυνε το πρωί, σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μεσσηνίας της Ν.Δ., Περικλής Μαντάς…

Ο κ. Μαντάς διαβεβαίωσε ότι αυτή τη φορά τα μέλη του κόμματος θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα χωρίς καθυστέρηση, αφού υπάρχουν πλέον εκλογικοί κατάλογοι από την προηγούμενη ψηφοφορία. Υπογράμμισε πάντως ότι δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν την προηγούμενη φορά, ενώ σημείωσε ότι δεν είναι υποχρεωτική η καταβολή των τριών ευρώ,  όπως το Δεκέμβρη. Ακόμη σημείωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν στα ίδια εκλογικά τμήματα που έγιναν την προηγούμενη φορά.
Κατά τα άλλα ο κ. Μαντάς ανέφερε ότι η εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αφορά όλη τη χώρα και όχι μόνο το κόμμα, γιατί ο νέος πρόεδρος θα κληθεί να ετοιμάσει τη Ν.Δ. ώστε να κυβερνήσει ξανά τον τόπο.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους εθελοντές του κόμματος που έχουν προσφερθεί για την διεκπεραίωση αυτής της διαδικασίας.
Στ.Μ.