Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 17:58

Μελέτη για την υφιστάμενη κατάσταση και τις προοπτικές ανάπτυξης της μικρής επιχειρηματικότητας

Μελέτη για την υφιστάμενη κατάσταση και τις προοπτικές ανάπτυξης της μικρής επιχειρηματικότητας

ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 
Το πώς έχει τώρα η κατάσταση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πως διαμορφώνονται οι προοπτικές όσον αφορά την ανάπτυξη, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει για τη Δευτέρα, 25 Γενάρη, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Καλαμάτας και Μεσσηνίας…

Ειδικότερα θα παρουσιαστεί η μελέτη αποτύπωσης της υφιστάμενης κατάστασης και των προοπτικών ανάπτυξης, η οποία έχει γίνει από την Ιωάννα Γάλλου, επιστημονική συνεργάτιδα του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας.
Ο τίτλος της εσπερίδας, που θα γίνει στο ξενοδοχείο REX και θα ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα είναι «Συνδικαλισμός και συλλογική δράση – Προκλήσεις για την Τοπική Ομοσπονδία σήμερα».
Αναμένεται ότι θα παραστεί και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.
Στην πρώτη θεματική ενότητα της εσπερίδας θα γίνει η παρουσίαση της μελέτης της Ιωάννας Γάλλου και ο προγραμματισμός δράσης της τοπικής Ομοσπονδίας. Στη δεύτερη ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ θα παρουσιάσει προκλήσεις και τις διεκδικήσεις για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και στην τρίτη θεματική ενότητα θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες χρηματοδότησης της μικρής επιχείρησης στην εποχή της κρίσης από τον Αλέξανδρο Λυγγίτσο καθηγητή Εφαρμογών στο ΤΕΙ Πελοποννήσου.
Η εσπερίδα θα κλείσει με τον Θανάση Βασιλόπουλο, που θα μιλήσει για το επιχειρείν στην εποχή της κρίσης και των μνημονίων, για τις στρεβλώσεις, τις προκλήσεις και τις προοπτικές.
Στ.Μ.