Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 20:42

"Workshop" των τουριστικών επιχειρήσεων την Τετάρτη

"Workshop" των τουριστικών επιχειρήσεων την Τετάρτη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ALTERNA MESSHNIA 2016» 
Σε συνάντηση γνωριμίας-εργασίας «workshop» καλούν τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον εναλλακτικό αλλά και γενικότερα στον τουρισμό οι διοργανωτές της έκθεσης «Alterna Messinia 2016» -η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου- Νίκος Κουρής και Χάρης Βγενής…

Η συνάντηση θα γίνει στο ξενοδοχείο «Horizon Blue» στις πέντε το απόγευμα της Τετάρτης και όπως σημειώνουν οι διοργανωτές της έκθεσης, θα «είναι ανοιχτή για όσους ασχολούνται  ή ενδιαφέρονται για τον τουρισμό στην περιοχή μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους».
Σε σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνεται επίσης για την προετοιμασία της έκθεσης: «Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την 1η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Alterna Messinia 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου.
25 εκθέτες από την Δυτική Μεσσηνία, τη Μάνη και την Καλαμάτα έχουν δηλώσει συμμετοχή. Οι στόχοι της έκθεσης είναι:1) Οι επισκέπτες και οι επαγγελματίες του τουρισμού (ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και τουριστικοί πράκτορες) να γνωρίσουν τις δραστηριότητες και τις επιχειρήσεις που αναπτύσσονται στο νομό μας, στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού (ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, κανό καγιάκ, θαλάσσια σπορ, καρτ, ιππασία, αναρρίχηση,paintball, beach volley). 2)Να δημιουργηθούν συνέργιες μεταξύ των επιχειρήσεων, έτσι ώστε το τουριστικό μας προϊόν να γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό στην ελληνική και διεθνή αγορά.3) Η τουριστική προβολή της Μεσσηνίας».