Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 14:09

Εκπληκτική η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων στην απεργία

Εκπληκτική η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων στην απεργία

ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ 
Σχεδόν όλα τα καταστήματα ήταν κλειστά το πρωί στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της συμμετοχής των εμπόρων στην απεργία για το ασφαλιστικό. Όσο δε για κάποια πολυκαταστήματα, το πρωί έμειναν κλειστά από μέλη και φίλους του ΠΑΜΕ, που περιφρουρούσαν την απεργία. Έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες το πρωί συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση της Ομοσπονδίας τους, στον πεζόδρομο της Αριστομένους, κάτω από τα γραφεία τους…

Αυτή τη φορά τα μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας συμμετείχαν σχεδόν καθολικά στην απεργία, ενώ μέλη του Σωματείου αυτοκινητιστών φορτηγών δημοσίας χρήσεως πραγματοποίησαν και πορεία στο κέντρο της Καλαμάτας, δημιουργώντας εκκωφαντική ατμόσφαιρα με τις κόρνες τους.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλόπουλος, σε χαιρετισμό του προς τους συναδέλφους τόνισε ότι η πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό θα αφανίσει τους επαγγελματοβιοτέχνες, ενώ ζήτησε διάλογο για να συμφωνηθεί ένα ασφαλιστικό και φορολογικό πρόγραμμα που θα εξασφαλίζει σταθερότητα σε βάθος 20ετίας και θα ευνοήσει την πραγματοποίηση επενδύσεων.
Στ.Μ.

-