Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 08:04

Το πρωί κηδεύεται ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκοβίστας

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο της Καλαμάτας, οδηγείται το πρωί ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκοβίτσας, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στην εκκλησία του Νεκροταφείου, στις 11:30 το πρωί…

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε χθες το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, όπου πρώτος αναφέρθηκε στην απώλεια του Θανάση Κουκοβίστα ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Σταμάτης Μπεχράκης και ακολούθως μίλησε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Δημήτρης Μπούχαλης και ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών, Μιχάλης Αντωνόπουλος, ο οποίος σημείωσε ακόμη ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι στην Καλαμάτα που εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες και πλήττονται σοβαρά από την οικονομική κρίση.
Σε συλλυπητήριο μήνυμά της η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, σημειώνει: «Mε βαθειά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του δημοσιογράφου Θανάση Κουκοβίστα, ο οποίος με την ξεχωριστή του φυσιογνωμία και τη σημαντική επαγγελματική του προσφορά στα κοινά, αποτελούσε ένα αγαπητό σε όλους μας πρόσωπο. Υπήρξε ένας άνθρωπος ευγενής, καλλιεργημένος με αξιόλογη δημοσιογραφική άποψη, την οποία εξέφραζε με σαφήνεια, αιχμηρότητα όπου χρειαζόταν, αλλά πάντα αξιόπιστα και τεκμηριωμένα».
Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και η Λαϊκή Ενότητα Μεσσηνίας και έχει ως εξής: «Η Λαϊκή Ενότητα Μεσσηνίας εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του εξαίρετου δημοσιογράφου Θανάση Κουκουβίστα. Ο Θανάσης Κουκουβίστας με συνέπεια, άψογο επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα κάλυπτε τις δραστηριότητες της Λαϊκής Ενότητας Μεσσηνίας. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του».
Τις προηγούμενες ημέρες ανάλογα μηνύματα εξέδωσαν ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκα και η κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.