Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 17:35

Εγγραφές για εργαστήρια και μαθήματα στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Εγγραφές για εργαστήρια και μαθήματα στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ
Ρώσικα για αρχάριους, ζωγραφική για παιδιά, ζωγραφική για ενήλικες, κιθάρα για παιδιά, ισπανικά για αρχάριους, αυτοάμυνα. Είναι τα νέα εργαστήρια που ξεκινούν στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας για το δεύτερο τετράμηνο του 2016 και οι εγγραφές αρχίζουν την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου…

Τα εργαστήρια ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν σε αυτά από 17:00 έως και 20:00. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι και την ημέρα και ώρα του πρώτου μαθήματος (μεταξύ 29 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου).
Όσο για τα μαθήματα του πρώτου τετραμήνου, τα οποία δέχονται νέους μαθητές, είναι τα εξής: Νοηματική Γλώσσα της Πέμπτης, Θεατρικό Εργαστήριο, Συζήτηση στα Αγγλικά, Ντεκουπάζ (και οι δύο ημέρες), Tai-Chi, Γερμανικά (με την προϋπόθεση ότι ο συμμετέχων γνωρίζει τα βασικά), Αγγλικά για αρχάριους, Νορβηγικά, Πολωνικά (ενήλικες), Γαλλικά (αρχάριοι και προχωρημένοι), Παραδοσιακοί Χοροί, Μuai-Thai, Σάλσα, Σάλσα/Μπατσάτα και Σύγχρονος Χορός. Σε αυτά τα μαθήματα οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βρίσκονται εκεί την ημέρα και ώρα του μαθήματος την εβδομάδα 29 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου για να κάνουν την εγγραφή.
Όσοι παρακολουθούν ήδη κάποιο μάθημα το οποίο συνεχίζεται, θα πρέπει απλά να ανανεώσουν την εγγραφή τους και αυτό μπορούν να το κάνουν στη γραμματεία του ΚΝΚ μέχρι τις 10 Μαρτίου 2016.
Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας είναι μια ανοιχτή εθελοντική δομή για τους νέους της πόλης και στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή εθελοντών οι οποίοι μοιράζονται τις γνώσεις τους με τους συμπολίτες τους. Τα μαθήματα παρέχονται από εθελοντές και είναι δωρεάν για το κοινό. Όσοι όμως τελικά επιλεχθούν να παρακολουθήσουν ένα μάθημα θα πρέπει να συνεισφέρουν για τη χρήση του χώρου (ενοίκιο, λογαριασμοί, επισκευές) 10 ευρώ το τετράμηνο. Είναι μια ιδιωτική - χωρίς νομική μορφή - πρωτοβουλία που αποσκοπεί στη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους και την προσωπική και κοινωνική τους ανάπτυξη μέσω της μη τυπικής μάθησης και της ενεργούς συμμετοχής.
Περισσότερα για το Κέντρο Νέων Καλαμάτας και το πρόγραμμα των εργαστηρίων - μαθημάτων του μπορείτε να βρείτε στο www.kentroneon.wordpress.com ενώ για επικοινωνία μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κέντρο Νέων Καλαμάτας, Πλατεία Όθωνος 10, 1ος Όροφος