Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 13:13

Οι πρώτοι 40 μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΤΕΙ στην Καλαμάτα

Οι πρώτοι 40 μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΤΕΙ στην Καλαμάτα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την πρώτη σειρά μεταπτυχιακών φοιτητών του καλωσόρισε την προηγούμενη εβδομάδα στην Καλαμάτα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Χρηματοοικονομικά/Master of Science (M.Sc) in Finance, που διοργανώνει το ΤΕΙ Πελοποννήσου και συγκεκριμένα το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής...

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΤΕΙ, στο πλαίσιο εκδήλωσης υποδοχής, ο πρόεδρος του τμήματος, αν. καθηγητής Οδ. Σπηλιόπουλος, χαιρέτησε τους 40 επιτυχόντες επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει τόσο για το τμήμα όσο και για το ίδρυμα η έναρξη των μαθημάτων του ΠΜΣ δεδομένου ότι αυτό αποτελεί το πρώτο αυτοδύναμο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του ΤΕΙ Πελοποννήσου.
Ο διευθυντής του ΠΜΣ, καθηγητής Στ. Γιακουμάτος, καλωσορίζοντας τους μεταπτυχιακούς φοιτητές στάθηκε στη μεγάλη ανταπόκριση που είχε το ΠΜΣ στην κοινωνία και στο γεγονός ότι προσέλκυσε υποψηφίους με υψηλά προσόντα και σπουδές τόσο σε Πανεπιστήμια όσο και σε ΤΕΙ. Υπογράμμισε ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αναγκαστεί, λόγω της μεγάλης προσέλευσης υποψηφίων, να αποκλείσει κάποιους, που με βάση το προφίλ τους θα γίνονταν δεκτοί σε οποιοδήποτε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους μεταπτυχιακούς φοιτητές, οι οποίοι στη συνέχεια περιηγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος όπου θα περάσουν τους επόμενους 18 μήνες των σπουδών τους.
Η επόμενη πρόσκληση για νέους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Χρηματοοικονομικά/Master of Science (M.Sc) in Finance, προβλέπεται να είναι σε περίπου έναν χρόνο (Δεκέμβρης 2016).