Τετάρτη, 23 Μαϊος 2012 03:29

Στην προεκλογική ομιλία της Αλεξάνδρας Μπαλού καλεί το ΚΚΕ

Δημήτρης Οικονομάκος, γραμματέας Ν.Ε.ΚΚΕ Μεσσηνίας Δημήτρης Οικονομάκος, γραμματέας Ν.Ε.ΚΚΕ Μεσσηνίας

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ
Να παρακολουθήσουν την προεκλογική ομιλία που θα δώσει την Παρασκευή το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας Αλεξάνδρα Μπαλού, καλεί το ΚΚΕ τους εργαζόμενους της Μεσσηνίας. Τέτοιο κάλεσμα απεύθυνε χθες ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, Δημήτρης Οικονομάκος, ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις και το διακύβευμα των εκλογών.

Όσον αφορά την προεκλογική εκδήλωση της Παρασκευής, πριν την Αλεξάνδρα Μπαλού θα χαιρετήσει ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Κατσάς, ενώ το ψηφοδέλτιο θα παρουσιάσει ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Κουφαλάκος. Σημειώνεται ότι το ψηφοδέλτιο δεν θα αλλάξει, θα είναι δηλαδή υποψήφιοι, εκτός από τον Αντώνη Κατσά και τον Παναγιώτη Κουφαλάκο, η Σοφία Αποστολοπούλου, ο Νίκος Διασάκος, η Γιώτα Καλογεροπούλου, ο Σαράντος Κουκούμης και ο Μπάμπης Λαζαρακόπουλος. Ωστόσο, η σειρά των υποψηφίων θα ανακοινωθεί την Παρασκευή. Για τη συγκέντρωση θα μπουν τα εξής λεωφορεία: Από τη Φοινικούντα με αφετηρία στις 4:45 και θα περάσει από Μεθώνη–Πύλο-Χανδρινού-Νερόμυλο-Μεσσήνη. Από Γαργαλιάνους στις 5:30 και θα περάσει από Φιλιατρά-Κυπαρισσία-Μελιγαλά. Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, δύο προσυγκεντρώσεις για την κεντρική πλατεία, στο Δημαρχείο και στους Ταξιάρχες.
Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις ο Δημήτρης Οικονομάκος σημείωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη προσπάθεια αναμόρφωσης του πολιτικού συστήματος σε δύο πόλους, της κεντροδεξιάς που εκφράζεται από τη Νέα Δημοκρατία και της κεντροαριστεράς που στη θέση του ΠΑΣΟΚ την εκφράζει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ανέφερε ότι επιχειρείται ένα συντριπτικό χτύπημα του ΚΚΕ ώστε να αλλάξει γραμμή και να γίνει το αριστερό δεκανίκι μιας αντιλαϊκής κυβέρνησης εντός της Ευρωπαϊκής Κυβέρνησης. Ωστόσο, ο Δημήτρης Οικονομάκος τόνισε ότι «κούνια που τους κούναγε» και πως το ΚΚΕ δεν πρόκειται να σταματήσει τον αγώνα του για ρήξη και αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και για λαϊκή εξουσία.
Στ.Μ.