Τετάρτη, 25 Μαϊος 2016 17:16

Έρχονται γάλα, μακαρόνια, πελτές και ζάχαρη από την επισιτιστική συνδρομή

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 
Μακαρόνια, πελτέ, γάλα και ζάχαρη θα παραλάβει αύριο η επιτροπή του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Τη βοήθεια αυτή θα μπορούν να παραλαμβάνουν οι 7.675 ωφελούμενοι της Μεσσηνίας (3.501 οικογένειες) από την επόμενη εβδομάδα…

Σε σχετική ενημερωτική ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας επισημαίνονται τα εξής: «Σχετικά με την πορεία υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής ( Ε.Β.Υ.Σ.) του ΤΕΒΑ, σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη, 26 Μαϊου 2016, στην κεντρική αποθήκη (κτήριο του ΒΙΟΠΑ ), θα γίνει η παραλαβή τροφίμων από την αρμόδια επιτροπή της Π.Ε. Μεσσηνίας για το εν λόγω πρόγραμμα. Ειδικότερα, η παραλαβή αφορά τα εξής προϊόντα: γάλα Νουνού, πελτέ, μακαρόνια και ζάχαρη.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα, θα προωθηθούν στα 7 σημεία διανομής των δήμων, Καλαμάτας (Δημοτικό παντοπωλείο-ΒΙΟΠΑ), Μεσσήνης (Κοινωνικό παντοπωλείο), Τριφυλίας (Κοινωνικό παντοπωλείο), Οιχαλίας (Κτίριο Μιχαλοπούλου) Δυτ. Μάνης (Δημοτικό Κατάστημα Κάμπου και Δημαρχείο Καρδαμύλης) και Πύλου-Νέστορος (Δημαρχείο), προκειμένου να δοθούν σε 7.675 ωφελούμενους (3.501 οικογένειες)».