Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 13:20

Δήλωση εξευτελισμού των βουλευτών της Ν.Δ. που ρώτησαν για τα σκουπίδια από τον Τατούλη!

Δήλωση εξευτελισμού των βουλευτών της Ν.Δ. που ρώτησαν για τα σκουπίδια από τον Τατούλη!

ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η σύγκρουση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που κατέθεσαν την ερώτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων, η οποία τινάζει στον αέρα την ανάθεση του έργου στην εταιρία που κέρδισε το διαγωνισμό. «Άραγε ξέρουν τι ψηφίζουν;» διερωτάται ο Πέτρος Τατούλης και τους καλεί να απολογηθούν, υπογραμμίζοντας ότι παρότρυναν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και συνέπλευσαν μαζί τους προκειμένου να ψηφίσουν νόμο που καθυστερεί το έργο, αντικρούοντας μάλιστα τον ίδιο τους τον εαυτό!...

Ειδικότερα, σε νέα του δήλωση ο Πέτρος Τατούλης τόνισε: «Τολμούν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές, που δήθεν νοιάζονται για τη λύση του προβλήματος, να μιλούν για καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ;
Αυτοί είναι οι κύρια υπεύθυνοι για την ψήφιση του άρθρου 23 του πολυνομοσχεδίου Ν. 4386/2016, με το οποίο δεν αλλάζει ο φορέας υλοποίησης του έργου, όπως λανθασμένα πιστεύουν, αλλά δημιουργείται πρόβλημα στη δανειοδότηση του έργου από τις τράπεζες.
Αυτοί ήταν που παρότρυναν τους Βουλευτές του Σύριζα, με τους οποίους συνέπλευσαν, αντικρούοντας απ’ τη μια τον ίδιο τους τον εαυτό, δημιουργώντας απ’ την άλλη το πρόβλημα καθυστέρησης στη λύση του προβλήματος των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο.
Άραγε γνωρίζουν τι ψηφίζουν; Θα έπρεπε ήδη να απολογούνται στους Πελοποννήσιους πολίτες για τις επιπτώσεις των πράξεών τους».