Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 16:35

Σύσκεψη των ΚΕΚ της Περιφέρειας για τη διεκδίκηση προγραμμάτων δια βίου μάθησης

Σύσκεψη των ΚΕΚ της Περιφέρειας για τη διεκδίκηση προγραμμάτων δια βίου μάθησης

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ 
Επιδοτούμενα προγράμματα δια βίου μάθησης θα διεκδικήσουν, από το ΕΣΠΑ, με κοινές προτάσεις που θα υποβάλουν, τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μεταξύ των οποίων το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Μεσσηνίας είναι το πιο δραστήριο…

Οι εκπρόσωποι των τριών Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφέρειας, δηλαδή της Μεσσηνίας, της Αργολίδας και της Κορινθίας, είχαν σύσκεψη στην Τρίπολη, με τη θεματική αντιπεριφερειάρχη, Ντίνα Νικολάκου, με στόχο, όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, τη συνεργασία για «τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών κατάρτισης Δια Βίου Μάθησης στους πολίτες. Συζητήθηκε επίσης ο συντονισμός των ενεργειών των ΚΕΚ για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους και ειδικά στον τομέα της μεταφοράς τεχνογνωσίας και αποφασίστηκε η από κοινού υποβολή προτάσεων σε Ευρωπαϊκά προγράμματα με αντικείμενο τη Δια Βίου Μάθηση.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υπεύθυνος του ΚΕΚ Μεσσηνίας κ. Απόστολος Γκούνης, ο Διευθυντής ΚΕΚ Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Τζαβάρας, η υπεύθυνη του ΚΕΚ Κορινθίας κα Μαρία Σκλία, η Διευθύντρια του ΚΕΚ Κορινθίας κα Ελένη Πυργάκη, ο Διευθυντής Κατάρτισης του ΚΕΚ Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Διαμαντόπουλος και ο Διευθυντής του ΚΕΚ Αργολίδας κ. Επαμεινώνδας Μαυρόγιαννης».