Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 20:00

Φαββατάς απαντάει σε Αλειφέρη-Μπούζα: Πέρασε η εποχή των χωροφυλάκων

Φαββατάς απαντάει σε Αλειφέρη-Μπούζα: Πέρασε η εποχή των χωροφυλάκων

«ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ» 
Ως συνδικαλιστής λογοδοτεί μόνο στους συναδέλφους του, υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ, Δημήτρης Φαββατάς, απαντώντας στην αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη και τη συντονίστρια έργου και αποτελεσματικότητας Αντωνία Μπούζα, που επιτέθηκαν προσωπικά στον ίδιο για την καταγγελία του Νομαρχιακού Τμήματος σχετικά με την απαξίωση του δημόσιου ΚΤΕΟ. Μάλιστα τονίζει ότι η εποχή των χωροφυλάκων έχει περάσει ανεπιστρεπτί, απαντώντας στην Αντωνία Μπούζα που ουσιαστικά κάλεσε την υπηρεσία του να τον ελέγξει για τον τρόπο που συνδικαλίζεται…

Ειδικότερα, η απάντηση του Δημήτρη Φαββατά έχει ως εξής: «Η απάντηση της κας Αλειφέρη σχετικά με το ζήτημα του ΚΤΕΟ Μεσσηνίας αφενός μαρτυρά την αδυναμία ή και την απροθυμία της να απαντήσει επί της ουσίας στις συγκεκριμένες καταγγελίες που έκανε το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας και αφετέρου καταδεικνύουν το ύφος και το ήθος της αντιπεριφερειάρχου. Ειρωνείες και προσβλητικές αναφορές για το όνομά μου δεν δέχομαι από κανένα και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου για την προστασία της προσωπικής μου αξιοπρέπειας.

Όσον αφορά στις δηλώσεις της κας Μπούζα θα πρέπει να της υπενθυμίσω ότι ευτυχώς έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί οι εποχές εκείνες που οι χωροφύλακες ζητούσαν να ελεγχθούν πολίτες και ιδιαιτέρως συνδικαλιστές για τις απόψεις τους. Ως υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών ελέγχομαι καθημερινά από τους προϊσταμένους μου και ως συνδικαλιστής κρίνομαι και λογοδοτώ για τις απόψεις μου μόνο στους συναδέλφους μου.

Καλώ λοιπόν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ Τατούλη, και την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη, κα Νικολάκου, να επαναφέρουν τις παραπάνω κυρίες στην τάξη, ώστε να δείχνουν τον πρέποντα σεβασμό τόσο στα συλλογικά όργανα όσο και τους ίδιους τους εργαζομένους.

Δημήτριος Γ. Φαββατάς

Υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Μεσσηνίας
Πρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας
Μέλος του Δ.Σ. των εργαζομένων της ΠΕ Μεσσηνίας»