Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 00:54

Αντί να απαντήσουν για το δημόσιο ΚΤΕΟ απειλούν τον Φαββατά

Αντί να απαντήσουν για το δημόσιο ΚΤΕΟ απειλούν τον Φαββατά

ΑΛΕΙΦΕΡΗ-ΜΠΟΥΖΑ
Η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και η συντονίστρια έργου και αποτελεσματικότητας Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα, αντί να απαντήσουν στην καταγγελία του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, για μεθοδική απαξίωση του δημόσιου ΚΤΕΟ της Μεσσηνίας προκειμένου να παραχωρηθεί σε ιδιώτες, επιτίθενται προσωπικά στον πρόεδρο της συνδικαλιστικής οργάνωσης Δημήτρη Φαββατά. Μάλιστα η κ. Μπούζα ουσιαστικά προτρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στον κ. Φαββατά, ως υπαλλήλου Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, επειδή θεωρεί ότι η συνδικαλιστική του δράση δεν είναι η πρέπουσα και αντίθετα παραγοντίζει...!


Η αντιπεριφερειάρχης κ. Αλειφέρη, αντί να απαντήσει στην καταγγελία του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ προέβη στην εξής δήλωση: "Η λειτουργία του Δημόσιου ΚΤΕΟ δεν κινδυνεύει από κανέναν αιρετό ή πολιτικό προϊστάμενο. Αντίθετα κινδυνεύει από ενέργειες δυσφήμισης και παραπληροφόρησης των πολιτών που επιχειρούν κάθε λογής Φαββατάδες..."
Η δε κ. Μπούζα σε ανακοίνωσή της, με τίτλο "Συνεχής ο παραγοντισμός Φαββατά, μέσω της εργασίας του!", σημειώνει: "Έκπληκτοι διαβάζουμε συχνά -πυκνά τις φαντασίες ενός υπαλλήλου που εξηύρε τρόπο προβολής μέσω της εργασίας του, την οποία προσπαθεί με παντοίους  τρόπους να απαξιώσει, δημιουργώντας ερωτηματικά περί των προθέσεων του.
Χωρίς να ενημερωθεί από τη διοίκηση της Υπηρεσίας  του ως όφειλε καθότι Υπάλληλος, για τα αληθινά συμβάντα που αφορούν την προσωρινή διακοπή λειτουργίας των τακτικών ελέγχων στο Δημόσιο ΚΤΕΟ , επιτίθεται υπόπτως στην πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αφήνει αιχμές περί μεθοδεύσεων που δεν στέκουν.
Την ώρα που η εργασία είναι πολύτιμη, η ανεργία στα ύψη και χιλιάδες Έλληνες πολίτες αγωνιούν για μια θέση στον ήλιο, η απαξίωση της εργασίας στο δημόσιο τομέα μέσω συμπεριφορών και μεθοδεύσεων, από υπαλλήλους που θεωρούν ότι μέσω της απαξίωσης και της δυσφήμισης της, θα αποκομίσουν πολιτικά-κομματικά οφέλη και θα δείξουν στα ενδότερα της πρόσφατης κομματικής τους στέγης πως είναι καλοί προπαγανδιστές  και  στρατιώτες της, είναι μια τραγική παθογένεια του χθες που μετακόμισε στο δήθεν προοδευτικό σήμερα και πρέπει να σταματήσει .
Ο συνδικαλισμός είναι αναγκαίος, είναι υγιής πρακτική στις δημοκρατικές κοινωνίες, αλλά όταν παρεκκλίνει επιβάλλεται οι λοιποί μετέχοντες να επαναφέρουν την κανονικότητα.
Η προσπάθεια συνεχούς δυσφήμισης της Υπηρεσίας του, πρέπει επιτέλους να σταματήσει και να υπάρξουν εκείνες οι ενέργειες από πλευράς της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας να ελεγχθούν σε όλη τη βάση τους φαινόμενα παραγοντισμού και δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων και επιπτώσεων για μια νευραλγική  Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
Η αποκατάσταση της αλήθειας μέσω της ανακοίνωσης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας θα καθορίσει τη βάση της  πραγματικότητας περί των γεγονότων , αλλά οι προβληματισμοί παραμένουν για το ρόλο υπαλλήλων στον εργασιακό τους χώρο".
Στ.Μ.