Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 12:17

Η κοινή πορεία των Σχολών το στοίχημα για το νέο πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Η κοινή πορεία των Σχολών το στοίχημα για το νέο πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ 
Η κοινή πορεία των Σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που είναι εξακτινωμένες στις πρωτεύουσες των πέντε Νομών της Περιφέρειας, είναι ο μεγάλος στόχος του νέου πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αθανασίου Κατσή, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε. Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης σε μήνυμά του συγχαίρει τον νέο πρύτανη και τους νέους αντιπρυτάνεις, ενώ υπογραμμίζει ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το πανεπιστήμιο, το οποίο περιγράφει ως σημαντικό επιστημονικό εταίρο στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου…

Ο Αθανάσιος Κατσής είναι καθηγητής στατιστικής στη Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών της Κορίνθου και εξελέγη με ποσοστό 60% και με συνυποψήφιο τον Αντώνη Μπουκουβάλα.

Στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημειώνει: «Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο σύνολο της νέας πρυτανικής αρχής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, όπως αναδείχθηκε από τις πρόσφατες εκλογές. Στον Πρύτανη κ. Αθανάσιο Κατσή και στους Αντιπρυτάνεις κ.κ. Γεώργιο Ανδρειωμένο, Σοφία Ζυγά, Γεώργιο Λέπουρα και Αστέριο Τσιάρα.

Η αγαστή συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το σημαντικότερο ακαδημαϊκό ίδρυμα, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, είναι στρατηγικής σημασίας και θα συνεχιστεί και με τη νέα διοίκηση, καθώς αποτελεί τον επιστημονικό εταίρο στην προσπάθειά της για περιφερειακή ανάπτυξη».