Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 20:22

Νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Γόντικα που τονίζει ότι Τατούλης, Νίκας, Δέδες έχουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
“Είτε με Νίκα, είτε με Δέδε, είτε με Τατούλη, Τατούληδες θα έχουμε την επομένη των εκλογών”, τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία στηρίζεται από το ΚΚΕ, Νίκος Γόντικας, σε συνέντευξη που έδωσε στο Δημαρχείο της  Αριστομένους στην Καλαμάτα, όπου και παρουσίασε άλλους εννιά υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας…

Ο Νίκος Γόντικας, σχολίασε ότι “εμείς στο ψηφοδέλτιό μας δεν έχουμε ούτε βιομήχανους ούτε ξενοδόχους ούτε επιχειρηματίες ούτε λαμπερά και φωτεινά ονόματα. Έχουμε απλούς λαϊκούς αγωνιστές που παλεύουν μέσα από τα σωματεία τους άλλους λαϊκούς φορείς καθημερινά και δεν σκεφτήκαν να ανακατευτούν με τα κοινά την παραμονή των εκλογών. Ήταν και χθες στο πλαι του λαού μας, θα είναι και αύριο στα πιο δύσκολα”.

Οι νέοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου στη Μεσσηνία, τους οποίους παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας, είναι οι:

  1. Ανδριανοπούλου Αλεξάνδρα, νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, συνδικαλίστρια.
  2. Αποστολόπουλος Κώστας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Μεσσήνης. Κατσάς Θανάσης, αγρότης συνδικαλιστής.
  1. Λαμπρόπουλος Βαγγέλης, Πρόεδρος του Συνδικάτου εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 21ο Δημοτικό Σχολείο, προπονητής στο σκάκι.
  2. Μαρκογιάννη Βούλα, από τον Μελιγαλά, εργαζόμενη στην Χημική Υπηρεσία Καλαμάτας.
  3. Μπολέτης Βαγγέλης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.
  4. Νικοπούλου Νικολίνα, πτυχιούχος νηπιαγωγός.
  5. Σταθέας Παναγιώτης, δάσκαλος – συνδικαλιστής, μέλος του ΔΣ της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων Καλαμάτας.
  6. Τσαπραλής Πέτρος, συνταξιούχος οικοδόμος, πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Επιπλέον ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης σχολίασε ότι οι Παναγιώτης Νίκας, Πέτρος Τατούλης, Γιώργος Δέδες, “όπως ήταν μέχρι χθες αγαπημένοι και υλοποιούσαν μια αντιλαϊκή πολιτική έτσι θα είναι και μετά τις εκλογές, να είναι σίγουρα τα πλατιά λαϊκά στρώματα. Κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην αντιλαϊκή διαχείριση. Εμείς λέμε ότι τα πλατιά λαϊκά στρώματα πρέπει να σκεφτούν ότι την επόμενη των εκλογών πρέπει να υπάρχει ένα γερό, δυνατό αποκούμπι για τα λαϊκά στρώματα, πρέπει να βγει μια γερή, δυνατή, με περισσότερους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους εργατική λαϊκή αντιπολίτευση για να αντιπαλέψει την αντιλαϊκή πολιτική που συνεχίζεται και θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια”.

Στ.Μ.