Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 14:45

Η νέα πλατφόρμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι online, γεμάτη προνόμια & δώρα για κατοίκους & επιχειρήσεις

Η νέα πλατφόρμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι online, γεμάτη προνόμια & δώρα για κατοίκους & επιχειρήσεις

“Δύο κόσμοι, μία μεγάλη αγάπη!” τονίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και παρουσιάζει τη νέα πλατφόρμα διαδραστικής επαφής.

 

Όπως συνεχίζει η Περιφέρεια, «η νέα πλατφόρμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι τώρα online και προσκαλεί κατοίκους και επιχειρηματίες ή φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, να φτιάξουν μαζί ένα όμορφο και διαδραστικό feed για την Πελοπόννησο.

 

Με την εγγραφή τους στην πλατφόρμα, οι επιχειρήσεις μπαίνουν αυτόματα στο πρόγραμμα προνομίων και έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν και να γίνουν ακόμη πιο γνωστές μέσα από φωτογραφίες, video, αφιερώματα και παρουσία στα social media της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Παράλληλα, για τους κατοίκους, η εγγραφή και η ανάρτηση δικού τους φωτογραφικού υλικού, εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις και δώρα από τις τοπικές επιχειρήσεις.

 

Πάντα με σκοπό την ανάδειξη της ομορφιάς, αλλά και όλων των κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων που συμβαίνουν στον τόπο, η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώνει επιχειρηματίες και κατοίκους σε μια μεγάλη πλατφόρμα, φτιαγμένη με το δικό τους μεράκι και αγάπη».

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook

Instagram

 

Website

https://t.ly/W1cuK