Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 12:11

Online η νέα πλατφόρμα της Περιφέρειας που φιλοδοξεί να γίνει το πιο δυναμικό portal της Πελοποννήσου

Online η νέα πλατφόρμα της Περιφέρειας που φιλοδοξεί να γίνει το πιο δυναμικό portal της Πελοποννήσου

«Δύο κόσμοι, μία μεγάλη αγάπη!» σημειώνει ο κύριος τίτλος στην ανανεωμένη πλατφόρμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που είναι τώρα online, σε δοκιμαστική λειτουργία, και προσκαλεί κατοίκους και επιχειρηματίες ή φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, να φτιάξουν μαζί ένα όμορφο και διαδραστικό feed για την Πελοπόννησο.

 

Με την εγγραφή τους στην πλατφόρμα, σημειώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι επιχειρήσεις μπαίνουν αυτόματα στο πρόγραμμα προνομίων και έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν και να γίνουν ακόμη πιο γνωστές μέσα από φωτογραφίες, video, αφιερώματα και παρουσία στα social media της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Παράλληλα, για τους κατοίκους, η εγγραφή και η ανάρτηση δικού τους φωτογραφικού υλικού, εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις και δώρα από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Πάντα με σκοπό την ανάδειξη της ομορφιάς του φυσικού περιβάλλοντος, της ιστορίας, των κρυμμένων "θησαυρών"  αλλά και όλων των κοινωνικών κα πολιτιστικών δράσεων που συμβαίνουν στον τόπο, η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώνει επιχειρηματίες και κατοίκους σε μια σύγχρονη πλατφόρμα, φτιαγμένη με τεχνογνωσία και μεράκι.

Περιηγηθείτε στο site και στείλτε μας τη γνώμη και τα σχόλιά σας μέσω email, προκειμένου να ολοκληρώσουμε μαζί το πιο δυναμικό portal της Πελοποννήσου.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook

Instagram

 

Website

https://t.ly/W1cuK