Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 20:08

"Ο κόσμος βαρέθηκε τους υπουργούς που διαδηλώνουν εναντίον των νομοσχεδίων τους"!

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ 
Για άκρατο λαϊκισμό και αλλοθικές συμπεριφορές, μίλησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, αναφερόμενος στην κυβέρνηση, κατά την κοπή της πίτας του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη χθεσινή του συνεδρίαση. Τόνισε επίσης ότι η περιφερειακή αρχή είναι υπερήφανη για το έργο της το 2015 και τόνισε ότι η υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος των Πελοποννησίων είναι ευθύνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου…

Ειδικότερα, σε σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας για τις δηλώσεις του περιφερειάρχη κατά την κοπή της πίτας του Περιφερειακού Συμβουλίου σημειώνονται τα εξής: «Η Περιφερειακή αρχή είναι περήφανη και το 2015 για το έργο που έχει επιτελέσει και γιατί απέδειξε για μία ακόμη χρονιά ότι μέσα σε αντίξοες συνθήκες τα κατάφερε» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Περιφερειακό Συμβούλιο και υπογράμμισε ότι «το μείζον ζήτημα που πρέπει να αναδειχθεί είναι ότι πρέπει να επενδύσουμε στη λογική και όχι σε προσωπικές ιδεολογικές χίμαιρες που οδηγούν σε αδιέξοδα και σύγχυση, τα οποία καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες. Το πρόβλημα δεν είναι να έχουμε ανοιχτά τα αυτιά μας, αλλά ανοιχτό το μυαλό μας».
Πρέπει να υπάρξει σεβασμός στη λειτουργία και την ευθύνη του Περιφερειακού Συμβουλίου και να μην επικρατήσει άκρατος λαϊκισμός, ούτε αλλοθικές συμπεριφορές, δήλωσε ακόμη ο Περιφερειάρχης και σημείωσε ότι «ο κόσμος βαρέθηκε την άποψη ότι υπέγραψα ένα έργο αλλά δεν το πιστεύω. Ο κόσμος βαρέθηκε τους Υπουργούς που συμμετέχουν σε διαδηλώσεις εναντίον νομοσχεδίων που οι ίδιοι φέρνουν προς ψήφιση. Η υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος των Πελοποννησίων συμπολιτών μας και η εκπροσώπησή του είναι η ευθύνη του Περιφερειακού Συμβουλίου και του θεσμού της Περιφερειακής διοίκησης και είμαστε πολύ υπερήφανοι για το έργο μας. Το μέγιστο ενδιαφέρον μας εστιάζεται στη δράση για την πρόοδο της Πελοποννήσου, στην αντίσταση στον άκρατο λαϊκισμό και στη δημιουργία καλών πρακτικών για τη χώρα. Εύχομαι το 2016 να αλλάξει ο προσανατολισμός και η συμπεριφορά ορισμένων».