Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 10:05

Νέα σύσκεψη αγροτών απόψε στο Χανδρινού

Νέα σύσκεψη αγροτών απόψε στο Χανδρινού

ΣΤΙΣ ΟΧΤΩ 
Σε νέα σύσκεψη καλεί τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και Περιφέρειας, ο οποίος μαζί με τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Μεσσήνης, και οι δύο μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου, αποτελούν την κινητήριο δύναμη των αγροτικών κινητοποιήσεων στη Μεσσηνία. Κύριο θέμα της σύσκεψης αναμένεται ότι θα είναι η συμμετοχή στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο της Τρίτης, στην Αθήνα, η πραγματοποίηση του οποίου αποφασίστηκε στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων που συνεδρίασε στη Λάρισα. Ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και Περιφέρειας…

…σε σχετική ανακοίνωσή του τονίζει: «Συγχαίρουμε τους αγρότες και τους πολίτες που έλαβαν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δασαρχείο της Καλαμάτας την Δευτέρα 6 Φλεβάρη.
Τα νέα μέτρα με την άγρια φοροεπιδρομή προδιαγράφουν την ακόμα παραπέρα διάλυση του Πρωτογενούς τομέα της χώρας μας.
Διαδηλώνουμε για να σταματήσουμε το ξεκλήρισμα της αγροτιάς, την συγκεντροποίηση της γης και την εξάρτηση της διατροφής του πληθυσμού μας από λίγες εταιρίες.
Καλούμε όλους να συμμετάσχουν με ενεργό δράση και πρωτοβουλία στην οργάνωση του αγώνα μας για κοινό μέτωπο και νέες αποφασιστικότερες και μαχητικότερες μορφές πάλης ανατρέποντας τις πολιτικές που μας οδήγησαν στην εξαθλίωση.
Συγκεντρωνόμαστε όπου υπάρχει Εστία Αγώνα, σε Δρόμους, Εφορείες, Δασαρχεία.
Συσπειρωνόμαστε σε Αγροτικούς Συλλόγους, Επιτροπές Αγώνα.
Κλείνουμε  τα αφτιά μας σε όλων των ειδών τα φερέφωνα που μας διαιρούν σε χίλια κομμάτια και διχάζουν τον αγώνα μας, χάρη στην εγκληματική μας αδιαφορία, εμποδίζοντας έτσι το ξεφανέρωμα των γνήσιων μαχητικών δυνάμεων του ελληνικού λαϊκού κινήματος.
Καλούμε τους νέους να μπουν μπροστά και να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.
Την Τετάρτη 8 το απόγευμα σύσκεψη αγροτών της περιοχής στο Χανδρινού».