Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 09:09

“Ποιο είναι το μέλλον του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου υψηλής ποιότητας;”

“Ποιο είναι το μέλλον του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου υψηλής ποιότητας;”

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 
Με ομιλητή τον γνωστό στη Μεσσηνία, αλλά και σε όλο τον κόσμο, Αντόνιο Λάουρο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Κυπαρισσία εκπαιδευτικό σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου, το οποίο διοργανώνει το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας Τριφυλίας και το Κέντρο “Δήμητρα” Κυπαρισσίας…

Όπως σημειώνει το Ίδρυμα, είναι μια διοργάνωση στο πλαίσιο των δράσεών του για την υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα της περιοχής. Το σεμινάριο θα γίνει στην αίθουσα του Κέντρου “Δήμητρα” Κυπαρισσίας, στις εφτά το βράδυ. 

“Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα μιλήσει ο διεθνούς φήμης γευσιγνώστης και Πρόεδρος του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου EVO IOOC, Dr Antonio Giuseppe Lauro, ο οποίος επισκέπτεται και φέτος τη Μεσσηνία  για να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα “Ποιο είναι το μέλλον του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου υψηλής ποιότητας” 

Αναλυτικό Πρόγραμμα

18:30-19:00 Προσέλευση

19:00-21:00

-    Χαιρετισμός Τσουμάνης Γεώργιος, Γεωπόνος Msc, Υπεύθυνος ΚΔ Κυπαρισσίας

-    Χαιρετισμός Αντώνης Παρασκευόπουλος διευθυντής της Δ.Α.Ο.Κ Τριφυλίας 

-    Ομιλία, Dr Antonio Giuseppe Lauro

- Δοκιμή και σχολιασμός διεθνών μονοποικιλιακών και πολυποικιλιακών ελαιολάδων

-    Συζήτηση 

Για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο απαιτείται προεγγραφή μέχρι την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, στις 13:00 στα παρακάτω στοιχεία:

Τηλέφωνο: 27230 28353

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   όπου στέλνετε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Με την υποστήριξη:

LIÁ Premium Extra Virgin Olive Oil

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών 

FILIATRA AGROVISION”.