Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 17:48

Στη Βυτίνα αύριο ο υπουργός Βορίδης με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Στη Βυτίνα αύριο ο υπουργός Βορίδης με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Τη Βυτίνα θα επισκεφθεί αύριο, Παρασκευή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, με θέμα την αξιοποίηση του κτήματος Τριανταφυλλίδη. Θα τον συνοδεύσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας. Το μεσημέρι ο υπουργός θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο Βυτίνας και αναμένεται με ενδιαφέρον εάν θα αναφερθεί και στα σοβαρά ζητήματα του αγροτικού κόσμου της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα στο αίτημα καταβολής αποζημιώσεων στους παραγωγούς ελαιολάδου και άλλων προϊόντων, που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από τον καύσωνα και τη χαλαζόπτωση του προηγούμενου διαστήματος…

Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου σημειώνεται: “Ο κ. Βορίδης θα επισκεφθεί το «κτήμα Τριανταφυλλίδη» και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον περιφερειάρχη  Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα καθώς και αρμόδιους φόρους προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα της αξιοποίησης του κτήματος.

Στη συνέχεια ο Υπουργός θα επισκεφθεί το Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βυτίνας όπου και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Υπουργού:

11:30   Επίσκεψη και συνάντηση με αρμόδιους φορείς στο Κτήμα Τριανταφυλλίδη στη  Βυτίνα με θέμα: "Αξιοποίηση του Κτήματος”.

12:30   Επίσκεψη στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βυτίνας και παραχώρηση συνέντευξης Τύπου”.