Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 19:10

Αλλεπάλληλα βραβεία σε κάθε διαγωνισμό για τα προϊόντα της Τυροκομικής Μεσσήνης - Αφοί Γ. Πετρόπουλοι

Αλλεπάλληλα βραβεία σε κάθε διαγωνισμό για τα προϊόντα της Τυροκομικής Μεσσήνης - Αφοί Γ. Πετρόπουλοι

ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ 
Έξι ακόμη βραβεία, χρυσά, ασημένια και αργυρά, κατέκτησε η Τυροκομική Μεσσήνης -Αφοί Γ. Πετρόπουλοι, σε νέο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη βράβευση σε τρεις συνεχείς διαγωνισμούς για το 2020 και μια ισχυρή επιβεβαίωση ότι η ποιότητα και η προσήλωση σε αυτή επιβεβαιώνονται…

Σε ανακοίνωση της εταιρίας σημειώνονται σχετικά τα εξής: “Τρίτη μεγάλη διάκριση για το 2020 για την Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ και τα προϊόντα της!

Είχε προηγηθεί τον Ιούνιο ο διαγωνισμός των Μεσογειακών Βραβείων γεύσης και ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020 ο οποίος στοχεύει στην ανάδειξη, γνωστοποίηση και διάδοση της εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων που προέρχονται από την Μεσόγειο, όπου τα προϊόντα μας απέσπασαν 6 Βραβεία.

Επιπλέον τον Μάιο η πιστοποίηση όλων των προϊόντων μας με το " Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση της Ελλάδος 2020 και 2021 " “AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2020 -2021 - GOLD AWARD” που την καθιερώνουν ως πρέσβειρα της αυθεντικής Ελληνικής γεύσης παγκοσμίως.

Τώρα στην 3η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών Dairy Expo 2020 που πραγματοποιήθηκε στις  19 Δεκεμβρίου 2020, με την επιστημονική επιμέλεια του κολεγίου Περρωτής της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και ομάδας έμπειρων καθηγητών, τα τυροκομικά μας προϊόντα απέσπασαν τα κάτωθι βραβεία: 

ΦΕΤΑ Π.Ο.Π., ΧΑΛΚΙΝΟ

ΣΦΕΛΑ Π.Ο.Π., ΑΡΓΥΡΟ

ΓΙΔΙΝΟ ΤΥΡΙ, ΑΡΓΥΡΟ

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΧΡΥΣΟ

ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΧΑΛΚΙΝΟ

ΞΕΡΗ ΜΥΤΖΗΘΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΧΡΥΣΟ

Είναι προφανές, ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι τα τυροκομικά μας προϊόντα βραβεύονται σε κάθε συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης, καθώς σε σύνολο 15 διαγωνισμών έχουν αποσπάσει συνολικά 45 βραβεία. (2 Superior Taste Award, 14 Χρυσά , 18 Ασημένια , 11 Χάλκινα ).

Αυτό οφείλεται ασφαλώς στον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής που εφαρμόζουμε απαρεγκλίτως από το 1950 μέχρι σήμερα και φυσικά, στην ποιότητα του γάλακτος και των σύγχρονων εγκαταστάσεων.

Συνεχίζουμε δυναμικά με μεράκι και όρεξη, όπως κάνουμε κάθε χρόνο από το 1950, το πρώτο μας έτος τυροκόμησης, έως σήμερα!!!”.