Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 18:46

Ημερίδα με γευσιγνωστική δοκιμή για το ελαιόλαδο με ελάττωμα “φυτικά υγρά”

Έφη Χριστοπούλου Έφη Χριστοπούλου

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
“Οργανοληπτικό Ελάττωμα ‘Φυτικά υγρά’ (Κατσίγαρος) στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο” είναι το θέμα διαδικτυακής ημερίδας που διοργανώνει για την Πέμπτη 8 Απρίλη 2021 το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και με σημαντικούς ομιλητές, όπως την Έφη Χριστοπούλου που έχει έρθει στην Καλαμάτα ως επικεφαλής γευσιγνωστικών πάνελ και τον Βασίλειο Καμβύση. Στο πλαίσιο της ημερίδας θα γίνει και γευσιγνωστική δοκιμή γι’ αυτό και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 5 Απρίλη για να τους σταλεί δείγμα…

Σχετικά οι διοργανωτές ανακοίνωσαν: “Το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Οργανοληπτικό Ελάττωμα ‘Φυτικά υγρά’ (Κατσίγαρος) στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο» την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, ώρα 19:00 – 20:00.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η κα Χριστοπούλου, χημικός, εμπειρογνώμονας της Ε.Ε. και του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας και ο κος Καμβύσης, χημικός- ελαιοποιός.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν γευσιγνωστική δοκιμή σε προεπιλεγμένο δείγμα που θα τους αποσταλεί κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντός τους. Για την έγκαιρη παραλαβή των δειγμάτων απαιτείται εγγραφή μέχρι τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω

πλατφόρμας zoom.

Για την αίτηση συμμετοχής σας μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας: T: 27210 24174 – 27210 62212 ● E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.”.