Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 21:32

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Μεσσήνης και Χανδρινού για την κινητοποίηση των αγροτών στην Καλαμάτα

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Μεσσήνης και Χανδρινού για την κινητοποίηση των αγροτών στην Καλαμάτα

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους μας που κατεβήκαν με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους μηχανήματα στην μεγάλη κινητοποίηση στην Καλαμάτα.  Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και την ΔΕΗ που προχωρεί σε διακοπές αγροτικών ρευμάτων, τώρα μάλιστα που ο πάγος κάνει αναγκαίο το πότισμα.  «Αρμόδιοι» να τα κόψουν υπάρχουν, «αρμόδιοι» να μας απαντήσουν και να αναλάβουν ευθύνες δεν βρίσκονται.

Δεν μας συγκινούν τα κροκοδείλια δάκρυα παραμονές εκλογών από διάφορους «μεσσίες» που έτρεξαν να φωτογραφηθούν ανάμεσα στα τρακτέρ μας στην πλατεία. Διαχρονικά η πολιτική όλων των κυβερνήσεων έχει οδηγήσει την αγροτιά σε αδιέξοδο. Δεν υπάρχει πλέον άλλη επιλογή από τον οργανωμένο αγώνα μέσα από τους αγροτικούς συλλόγους για να διεκδικηθούν λύσεις στα προβλήματα.

Η συμμετοχή έδειξε την αποφασιστικότητα των αγροτών να αγωνιστούν για τα μεγάλα προβλήματα και την επιβίωση τους. Διεκδικούμε την επιβίωση μας ώστε να υπάρχουμε αύριο στα χωράφια μας με τα δίκαια αιτήματα μας, συνεχίζουμε μέχρι να γίνουν δεκτά, με κάθε μορφή. Περιμένουμε την αυριανή συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τα συναρμόδια υπουργεία για να συντονίσουμε πανελλαδικά τις επόμενες κινήσεις μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!