Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 19:49

Ετοιμασίες για την Αγροτική έκθεση Φιλιατρών

Ετοιμασίες για την Αγροτική έκθεση Φιλιατρών

Από την 1η μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η φετινή, 2η Αγροτική Έκθεση Filiatra Agro Vision, με διοργανωτή τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών, ο οποίος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και πολλούς μήνες, με στόχο την ανάπτυξη της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και των συναφών κλάδων…


Η έκθεση θα λειτουργήσει και αυτή τη φορά στο προαύλιο του Λυκείου Φιλιατρών, με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 επιχειρήσεων από όλη τη χώρα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών σημειώνει ότι «η FILIATRA Agro Vision αποτελεί μια καθολική πλατφόρμα συνάντησης για τους επαγγελματίες του αγροτικού τομέα, τους ερευνητές, τους αγρότες και τους καταναλωτές. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα του αγροτικού τομέα, να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες, να διευρύνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο, να παρακολουθήσουν ενημερωτικές ομιλίες καθώς επίσης να παρακολουθήσουν ένα παράλληλο συνέδριο που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και έχει ως θέμα “Το αγρόκτημα ως περιβάλλον προαγωγής υγείας”.

Η FILIATRA Agro Vision έχει σαν στόχο να συμβάλλει στην προώθηση της αειφόρου γεωργίας, της υιοθέτησης νέων τεχνολογιών και της ενίσχυσης της βιώσιμης ανάπτυξης στην περιοχή μας. Ταυτόχρονα, προάγει την επιχειρηματικότητα, αυξάνει την παραγωγικότητα των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Η έκθεση FILIATRA Agro Vision αναδεικνύει τον δυναμισμό, την καινοτομία και την αποφασιστικότητά μας να δημιουργήσουμε έναν ακόμα πιο αειφόρο αγροτικό τομέα.

Συνεργαζόμενοι, ενωμένοι, οι εκθέτες, οι αγρότες, οι επισκέπτες και οι οργανωτές θα δώσουν για άλλη μια χρονιά το στίγμα για μια δυναμική ανάπτυξη, όχι μόνο στη γεωργία αλλά και στην περιοχή μας συνολικά.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας εξελίξουμε ακόμα περισσότερο τη γη μας, δημιουργώντας προοπτικές, θέσεις εργασίας και ευημερία για όλους».