Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 17:16

Στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Ποτών στο Ντίσελντορφ με την Περιφέρεια η Panagiotopoulos wines

Στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Ποτών στο Ντίσελντορφ με την Περιφέρεια η Panagiotopoulos wines

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 
Η Panagiotopoulos wines, του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου από τον Πύργο Τριφυλίας, συμμετείχε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου στη Διεθνή έκθεση Οίνων και Ποτών, που πραγματοποιήθηκε για 23η φορά στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, από τις 13 Μαρτίου μέχρι σήμερα…

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της η Περιφέρεια, «στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκαν οινοποιοί από την Αρκαδία, την Αχαΐα, τη Μεσσηνία, τη Λακωνία, την Ηλεία, την Κορινθία και την Αργολίδα των οποίων η συμμετοχή διοργανώθηκε από την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία «Πελοπόννησος Α.Ε.», σε ανεξάρτητο περίπτερο 150 τμ. Οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα  Πελοποννησιακά κρασιά και να διαπιστώσουν την εξαιρετική τους γεύση και ποιότητα.
Οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με αγοραστικό κοινό παγκόσμιας κλίμακας, εδραιώνοντας έτσι νέες συνεργασίες. Αξίζει να σημειωθεί το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα Πελοποννησιακά κρασιά τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε διεθνές επίπεδο, γεγονός που ενισχύει το βασικό στόχο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Πελοποννησιακών επιχειρήσεων.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα-Κτηνοτροφίας, κ. Ηλία Στρατηγάκο, ενώ το περίπτερο τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ  κ. Γρηγόρης Δελαβεκούρας , ο Σύμβουλος Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Ελληνικού Προξενείου κ. Πάρις Νίκολης και εκπρόσωποι της «Πελοπόννησος Α.Ε.», μεταξύ των οποίων και ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Κωνσταντίνος Μπιτζής».
Στ.Μ.