Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 19:15

Το Επιμελητήριο προσεγγίζει – Συνεργασία με τον Εμπορικό της Κυπαρισσίας

Το Επιμελητήριο προσεγγίζει – Συνεργασία με τον Εμπορικό της Κυπαρισσίας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Μια νέα συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, όπως και με τους υπόλοιπους Εμπορικούς Συλλόγους του Νομού, εγκαινιάζει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να προσεγγίσει καλύτερα τα θέματα, να ενημερωθεί βαθύτερα φέρει κοντά του τον έμπορο και τον επαγγελματία. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η συνάντηση που έγινε στο Επιμελητήριο μεταξύ εκπροσώπων της διοίκησης και του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ξεκινήσει με εμπορικούς συλλόγους και επαγγελματικούς φορείς του Νομού, πραγματοποίησε μια ακόμη συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, παρουσία του Προέδρου κ. Βαγγέλη Ξυγκώρου.

Συζητήθηκαν κυρίως θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της Κυπαρισσίας και της ευρύτερης περιοχής της Τριφυλίας, ενώ συμφωνήθηκε από κοινού να υπάρξει μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος των επαγγελματιών».