Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 00:42

Ελληνική Πρωτοβουλία, Ίδρυμα Κωνσταντακόπουλου, Mataroa, Πρεσβεία ΗΠΑ για την επιχειρηματικότητα

Ελληνική Πρωτοβουλία, Ίδρυμα Κωνσταντακόπουλου, Mataroa, Πρεσβεία ΗΠΑ για την επιχειρηματικότητα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
Πως μια ιδέα μπορεί να μετεξελιχθεί σε επιτυχημένη επιχείρηση, θα παρουσιάσει ο Δρ. Kurt F. Heiar, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων στις ΗΠΑ, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Επιμελητήριο, την οποία διοργανώνουν η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiatine), το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Mataroa, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και η Πρεσβεία των ΗΠΑ...

Ο Δρ. Kurt F. Heiar, είναι λέκτορας του John Pappajohn Entrepreneurial Center στο Πανεπιστήμιο της Iowa, των ΗΠΑ.

Όπως σημειώνουν οι διοργνανωτές, “με όχημα την πολύτιμη εμπειρία του, ο Kurt F. Heiar ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος σε μεγάλες επιχειρήσεις των ΗΠΑ, θα παρουσιάσει τα βήματα για τη μετεξέλιξη μιας ιδέας σε βιώσιμη και επιτυχημένη επιχείρηση, τις πραγματικές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ένας νέος επιχειρηματίας, τους «τύπους» και τις επιδιώξεις των επενδυτών, και τη σημασία της καινοτομίας ως στοιχείο της επιχειρηματικής στρατηγικής”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου στις οχτώ το βράδυ στο Επιμελητήριο και θα πραγματοποιηθεί επίσης “συζήτηση το κυρίου Heiar για τις προκλήσεις και τις προοπτικές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της περιοχής μας με τη συμμετοχή των:

  • Χριστίνα Στριμπάκου, Συνιδρύτρια της LIA CULTIVATORS
  • Σπύρος Μαμμωνάς & Έλενα Στεφανούρη, Β. ΣΤΕΦΑΝΟΥΡΗΣ Α.Ε.
  • Χρήστος Παπαδημητρίου, CEO, Παπαδηµητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ

Η εκδήλωση είναι ανοικτή και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τηλέφωνο γραμματείας 27210 62212.