Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 20:38

Αύξηση αστυνόμευσης τώρα που τα μαγαζιά είναι κλειστά ζητά το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Αύξηση αστυνόμευσης τώρα που τα μαγαζιά είναι κλειστά ζητά το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

“ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ” 
Τώρα που τα καταστήματα έχουν κλείσει και ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες οι πόλεις μοιάζουν έρημες, η Αστυνομία θα πρέπει να εντείνει τους ελέγχους της για να αποφευχθούν περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών,  αναφέρει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος, στον διευθυντή Αστυνομίας, Ηλία Αξιωτόπουλο. Ζητάει λοιπόν αύξηση της αστυνόμευσης…

Ειδικότερα, σε επιστολή του προς τον διευθυντή Αστυνομίας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου σημειώνει: “Οι επαγγελματίες του Νομού μας λόγω της συνεχούς και ταχείας εξάπλωσης του COVID-19, πειθάρχησαν και έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, των εργαζομένων αλλά και των ιδίων. 

Ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, η πλειοψηφία των ιδιωτικών επιχειρήσεων είναι κλειστές. 

Προκειμένου όμως να προλάβουμε φαινόμενα κλοπών και διαρρήξεων θα σας παρακαλούσαμε ιδιαίτερα η αστυνόμευση και οι περιπολίες να γίνουν σε πιο έντονους ρυθμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και κυρίως τις νυχτερινές ώρες ειδικά σε περιοχές που έχουμε μεγάλες συγκεντρώσεις επιχειρήσεων (εμπορικά κέντρα πόλεων, ΒΙ.ΠΕ., ΒΙΟ.ΠΑ. κ.ά).

Με την πεποίθηση ότι θα πράξετε τα δέοντα, στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες που αντιμετωπίζει ειδικά η Ελληνικά Αστυνομία, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση της Υπηρεσίας σας”.