Ειδικότερα, σε επιστολή του προς τον διευθυντή Αστυνομίας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου σημειώνει: “Οι επαγγελματίες του Νομού μας λόγω της συνεχούς και ταχείας εξάπλωσης του COVID-19, πειθάρχησαν και έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, των εργαζομένων αλλά και των ιδίων.
Ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, η πλειοψηφία των ιδιωτικών επιχειρήσεων είναι κλειστές.
Προκειμένου όμως να προλάβουμε φαινόμενα κλοπών και διαρρήξεων θα σας παρακαλούσαμε ιδιαίτερα η αστυνόμευση και οι περιπολίες να γίνουν σε πιο έντονους ρυθμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και κυρίως τις νυχτερινές ώρες ειδικά σε περιοχές που έχουμε μεγάλες συγκεντρώσεις επιχειρήσεων (εμπορικά κέντρα πόλεων, ΒΙ.ΠΕ., ΒΙΟ.ΠΑ. κ.ά).
Με την πεποίθηση ότι θα πράξετε τα δέοντα, στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες που αντιμετωπίζει ειδικά η Ελληνικά Αστυνομία, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση της Υπηρεσίας σας”.