Σάββατο, 07 Αυγούστου 2021 08:27

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας για τον Κωνσταντίνο Μίχαλο

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας για τον Κωνσταντίνο Μίχαλο

Ως τον επιμελητηριακό παράγοντα που αποτελεί παράδειγμα ανεξάρτητης και παρεμβατικής λειτουργίας περιγράφει τον Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, στο εργοστάσιό του που κινδύνευσε από την πυρκαγιά στο Κρυονέρι, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας…

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του σημειώνει συγκεκριμένα το Επιμελητήριο: “Συγκλονισμένοι από την αναπάντεχη είδηση της πρόωρης απώλειας του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνου Μίχαλου εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας. 

Η συμβολή του στην προώθηση και τον εκσυγχρονισμό θεμάτων και διαδικασιών που άπτονται στην επιχειρηματική κοινότητα υπήρξε καθοριστική, μέσω των καίριων θέσεων όπου υπηρέτησε, αλλά κυρίως ως επικεφαλής των Επιμελητηρίων της Χώρας από το 2012 μέχρι σήμερα. 

Τίμησε με τη παρουσία και τη δράση του το Θεσμό και την επιχειρηματικότητα ιδιαιτέρως αυτά τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης, αλλά και της πανδημικής κρίσης που βιώνουμε ακόμα και «έφυγε» στην ώρα του καθήκοντος. 

Η προσωπικότητα, οι αρχές, το όραμα και κυρίαρχα η αγωνιστικότητα και η πολυδιάστατη δράση του, αποτελούν φάρο για όλους εμάς που πρεσβεύουμε μία ανεξάρτητη και παρεμβατική επιμελητηριακή κοινότητα. Τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση, αναγνωρίζοντας ότι η προσφορά του δεν πρόκειται να λησμονηθεί.  

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του”.