Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 16:53

Διαδικτυακή ημερίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου για τη ρύθμιση των 240 και των 420 δόσεων

Διαδικτυακή ημερίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου για τη ρύθμιση των 240 και των 420 δόσεων

«Εξωδικαστικός μηχανισμός - Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» είναι το θέμα της ενημερωτικής διαδικτυακής ημερίδας που έχει διοργανώσει για αύριο, Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη, το 11ο Περιφερειακό Τμήμα Νοτιο-Ανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. 

Θα ξεκινήσει στις τέσσερις το απόγευμα και η ενημέρωση θα γίνει από τον ειδικό γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του υπουργείου Οικονομικών, Φώτη Κουρμούση και τα στελέχη της ειδικής γραμματείας. Χαιρετισμό θα κάνει ο πρόεδρος της κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας. 

Ειδικότερα τα θέματα που θα αναλυθούν είναι το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ηςευκαιρίας, ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις και η ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό  2710 233582.