Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 21:29

Κρατήστε μακριά από τους χώρους σας τον covid-19

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ VICTORY INNOVATIONS 

“ΝΙΚΟΣ Γ. ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ” - ΕΙΡΑΣ 6 ΚΑΙ ΘΟΥΡΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Διώξτε από πάνω σας το άγχος του covid-19, κρατήστε τον ιό μακριά  από την επιχείρησή σας με τους ηλεκτροστατικούς ψεκαστήρες απολύμανσης επιφανειών της Victory Innovations, τους οποίους μπορείτε να προμηθευτείτε από την “Νίκος Γ. Νταγιόπουλος”, στην οδό Είρας 6 και Θουρίας, στην Καλαμάτα (τηλ. 27210 26526).
Όπως μας εξηγεί η εταιρία “Νίκος Γ. Νταγιόπουλος”, οι ηλεκτροστατικοί ψεκαστήρες Victory Innovations, πέρα από το εγγυημένο αποτέλεσμα που εξασφαλίζουν, απολυμαίνουν πλήρως κάθε επιφάνεια πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με άλλα συστήματα απολύμανσης και με πολύ μικρότερο κόστος, δηλαδή με μικρότερη κατανάλωση απολυμαντικού διαλύματος.

Οι ηλεκτροστατικοί ψεκαστήρες απολύμανσης της Victory Innovations καθιερώνονται ως ο πλέον προηγμένος και αποτελεσματικός τρόπος απολύμανσης κάθε επιφάνειας, ώστε δημόσιοι, εργασιακοί και ιδιωτικοί χώροι να είναι πιο ασφαλείς από μικρόβια, μύκητες και ιούς.

Τι παρέχει ο ηλεκτροστατικός ψεκαστήρας απολύμανσης επιφανειών

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ 360o:ν Χάρη στο διπλό ηλεκτροστατικό ψεκασμό των ψεκαστήρων Victory, κάθε επιφάνεια που ψεκάζεται καλύπτεται πλήρως, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία.

70% πιο γρήγορη απολύμανση

65% λιγότερο απολυμαντικό διάλυμα

Ηλεκτροστατικός ψεκαστήρας χειρός

Καλύπτει επιφάνεια 260τμ2 με ένα μόνο γέμισμα. Συνδυάζεται με το πατενταρισμένο σύστημα ηλεκτροστατικής φόρτισης, που διευκολύνει την ομοιόμορφη επικάλυψη σε κάθε επιφάνεια.

Εφαρμόζει το διάλυμα απολύμανσης πολύ πιο γρήγορα

Απαιτεί λιγότερο διάλυμα

Παρέχει ολοκληρωμένη και ομοιόμορφη κάλυψη

Ηλεκτροστατικός ψεκαστήρας πλάτης

Καλύπτει επιφάνεια 2.150τμ2 με ένα μόνο γέμισμα. Συνδυάζεται με το πατενταρισμένο σύστημα ηλεκτροστατικής φόρτισης, που διευκολύνει την ομοιόμορφη επικάλυψη σε κάθε επιφάνεια.

Εφαρμόζει το διάλυμα απολύμανσης πολύ πιο γρήγορα

Απαιτεί λιγότερο διάλυμα

Παρέχει ολοκληρωμένη και ομοιόμορφη κάλυψη

 

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΤΗΡΩΝ VICTORY

Τα αποδεδειγμένα οφέλη της τεχνολογίας του ηλεκτροστατισμού, σε συνδυασμό με την πατενταρισμένη τεχνολογία διπλής φόρτισης των ψεκαστήρων Victory, παρέχουν ανώτερα επαγγελματικά αποτελέσματα κατά τη χρήση τους.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Χρησιμοποιείται συχνά για την εφαρμογή απολυμαντικών και βιοκτόνων σε χώρους όπως βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων, επιβατικά πλοία και αεροπλάνα, αεροδρόμια, εμπορευματοκιβώτια, αγροτικές παραγωγές, νοσοκομεία - κλινικές, κτηνιατρεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ

Σε συνδυασμό με τα σωστά χημικά διαλύματα εξουδετερώνει χημικούς ή βιολογικούς παράγοντες καθώς και τοξικά βιομηχανικά απόβλητα. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν διαχείριση επικίνδυνων υλικών, CBRNE (χημικά, βιολογικά, ακτινολογικά, πυρηνικά και εκρηκτικά υλικά), παράνομα εργαστήρια, μονάδες Πρώτων Βοηθειών και διαχείρισης επιδημιών.

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ - ΜΥΟΚΤΟΝΑ

Αποτελεσματικό στη χρήση εντομοκτόνων και μυοκτόνων σε αποθήκες, κλιμακοστάσια, υπόγεια, εστίασης και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ

Σε συνδυασμό με τα σωστά χημικά, εξαλείφουν οσμές σε αυτοκίνητα, γυμναστήρια, αποδυτήρια, εστιατόρια, χώρους απορριμμάτων και πολλούς άλλους.

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

“Νίκος Γ. Νταγιόπουλος”

Είρας 6 και Θουρίας Καλαμάτα

27210 26526

dagiopoulos.gr