Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 08:32

“Φάος” και “ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2030”: "Μιλάμε για... τον τουρισμό vol.1"

“Φάος” και “ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2030”: "Μιλάμε για... τον τουρισμό vol.1"

ΤΕΤΑΡΤΗ 7:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ “HOUSE BY PHAOS” 
Ξεκινούν απόψε, στον πολυχώρο επιχειρηματικότητας και πολιτισμού “House by Phaos”, συναντήσεις και ομιλίες που συνδιοργανώνουν η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Φάος” και η Κίνηση Πολιτών “ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2030” για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα αλλά και την προοπτική της πόλης και της ζωής στην πόλη. Ο γενικός τίτλος των εκδηλώσεων είναι “Μιλάμε για…”, ενώ η αποψινή πρώτη εκδήλωση έχει τον τίτλο "Μιλάμε για... τον τουρισμό vol.1"...

Απόψε στην εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 7:30, θα μιλήσουν οι Ανδρέας Ζαγάκος και Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος  με θέμα “Πώς να γίνεις πρεσβευτής του τόπου σου”, ενώ ο Δρ. Βασίλης Πουλόπουλος θα μιλήσει για «Internet και Τεχνολογίες VS Τουριστικές Επιχειρήσεις: μία σχέση πάθους και μίσους». Η εκδήλωση θα έχει διάρκεια 60 λεπτά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση των συνδιοργανωτών, σκοπός αυτών των εκδηλώσεων είναι “μέσα από μικρές περιεκτικές εκδηλώσεις των 45-60 λεπτών να γίνεται μια προσέγγιση για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα, τη ζωή μας, την πόλη μας. Οι θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν μέσα από τις εκδηλώσεις σχετίζονται με τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την τεχνολογία, την ενέργεια, την αγροδιατροφή, τον αγροτικό τομέα, την επιχειρηματικότητα, την προσβασιμότητα, τις υποδομές, το συγκοινωνιακό κ.α. Κάθε φορά μέσα από 1-2 συνοπτικές ομιλίες από ειδικούς στον κάθε τομέα θα γίνεται προσπάθεια να αναλυθούν θέματα που μας αφορούν όλους”.