Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 02:39

Και νέο διεθνές βραβείο στο τουριστικό σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Και νέο διεθνές βραβείο στο τουριστικό σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μετά το χρυσό βραβείο στα Νew York Festivals το τουριστικό σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου διακρίθηκε και στο International Tourism Film Festival Africa του Cape Town, όπου του απονεμήθηκε το ασημένιο βραβείο…

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σημειώνει ότι “το video που δημιούργησε η Unlimited Creativity για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετείχε στο στο International Tourism Film Festival Africa του Cape Town -του διεθνώς γνωστού CIFFT Circuit- και κατέκτησε το ασημένιο βραβείο, στην κατηγορία Tourism Destination: Region.

Στον φετινό διαγωνισμό έλαβαν μέρος 315 φιλμ τουριστικού marketing από 55 χώρες, ενώ η διεθνής κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

Το International Tourism Film Festival Africa αποτελεί μέρος από το 2019 του CIFFT Circuit, του οργανισμού που διεξάγει τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τουριστικών φιλμ παγκοσμίως. Το CIFFT Circuit βραβεύει τα καλύτερα τουριστικά videos από όλον τον κόσμο, σε πέντε θεματικές κατηγορίες και ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου.

Την παραγωγή του video υλοποίησε η Indigo View – Creative Media Productions με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Γκότση”.