Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 01:50

Σεμινάριο για επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα στη Στούπα

Σεμινάριο για επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα στη Στούπα

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο για επιχειρηματίες που κράτησε αμείωτο -για τρεις περίπου ώρες- το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου 2022 και η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη. Τη διοργάνωση φιλοξένησε το Lefktron Hotel στη Στούπα Δυτικής Μάνης.

Η πρωτοβουλία αυτή ήταν μία ευγενική προσφορά της Συμβούλου Επιχειρήσεων της BeSpectacular, Marielle Thomas και τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ (Ε.Ι.Ε.Π.).

Η Marielle Thomas, μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ι.Ε.Π. που ειδικεύεται στην Διαχείριση Επαγγελματικών Αλλαγών (Certified Change Expert Cornell University) ήταν η πρώτη εισηγήτρια του σεμιναρίου. Μέσα από την πολυετή εμπειρία και γνώση πάνω στα θέματα αυτά, αποκρυπτογράφησε με απόλυτα προσιτό και εύληπτο τρόπο το νέο μετά covid τοπίο και παρουσίασε τα νέα trends στον τουρισμό.


Marielle Thomas

Χριστίνα Τζιάλλα

Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου η Χριστίνα Τζιάλλα, εκ μέρους της Kalliergon, παρουσίασε μια σειρά από άκρως καινοτόμες ιδέες για την ανάπτυξη ενός εξίσου σημαντικού τομέα, αυτόν του πολιτισμού. Με θέμα της το "Μεσσηνία - Τουρισμός για 12 μήνες" ανέπτυξε εμπεριστατωμένες προτάσεις σχετικά με τους τρόπους που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν αυτές οι ιδέες, κάποιες από τις οποίες ήδη η Kalliergon έχει βάλει σε τροχιά υλοποίησης.