Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 22:08

Αποδυτήρια επιπέδου Champions League ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει η "Μαύρη Θύελλα"

Αποδυτήρια επιπέδου Champions League ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει η "Μαύρη Θύελλα"

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 
Στη φάση της υλοποίησης των εξαγγελιών της φαίνεται ότι μπαίνει η νέα διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλαμάτας, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε ότι ξεκινούν τα έργα στους χώρους κάτω από τη νότια κερκίδα και στα θεωρεία, με κόστος 187.000 ευρώ!...

Η νέα διοίκηση της ομάδας έχει συγκροτηθεί από τους: Γεώργιο Πρασσά του Σταύρου, Πρόεδρο. Χρήστο Παπαδημητρίου του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρο. Δημήτριο Παπαδόπουλο του Σαράντη, Γραμματέα - Έφορος Ποδοσφαιρικού Τμήματος. Δημήτριο Σπανό του Βελισαρίου, Ταμία. Ιωάννη Νταόπουλο του Βασιλείου, Μέλος. Γεώργιο Ράλλη του Σωτηρίου, Μέλος. Θεόδωρο Παπαθεοδωρίδη του Βασιλείου, Μέλος. 

Στην ανακοίνωση της ομάδας για τα έργα σημειώνονται τα εξής: “Η νέα Διοίκηση του Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” πιστή στη δέσμευσή της απέναντι  στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας αλλά και στο δόγμα ότι “οι ομάδες ξεκινούν από τα αποδυτήρια» ανακοινώνει τη συμφωνία με την κατασκευαστική εταιρεία ERMONASSA SA για την πλήρη ανακατασκευή των χώρων που βρίσκονται κάτω από τη νότια κερκίδα του γηπέδου “Σταύρος Παπαδόπουλος”.

Οι καινούργιοι χώροι που θα δημιουργηθούν, θα περιλαμβάνουν τα  αποδυτήρια της ομάδας μας (επιπέδου Champions League), καθώς και των φιλοξενουμένων, νέα αίθουσα Τύπου, αποδυτήρια διαιτητών, αποθήκες υλικού και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Η ημερομηνία που θα παραδοθούν πάντα  σε δέσμευση με την κατασκευάστρια εταιρεία θα είναι η 30/08/2019.

Η πλήρης ανακατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων και όποιων άλλων βελτιώσεων χρειαστούν θα έχουν ημερομηνία παράδοσης με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα.  Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στις 187.000 € και θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τη διοίκηση της ομάδας”.