Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 10:53

Στη Μεσσήνη η ετήσια γιορτή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π

Στη Μεσσήνη η ετήσια γιορτή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π

Στη Μεσσήνη θα πραγματοποιηθεί φέτος η ετήσια γιορτή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. με τις βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών και τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο, την Παρασκευή (27/09), στις 7 το απόγευμα, με ομιλητές τον Νίκο Μπουντούρη και τον Κωνσταντίνο Κορομηλά…

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα που με την αγάπη και προσφορά τους τιμούν το αθλητικό κίνημα και την καλαθοσφαίριση, καθώς και σε αθλητές, προπονητές και παράγοντες.

Θα γίνουν επίσης απονομές επάθλων στους πρώτους της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α1΄ - Α2΄ κατηγορίας ανδρών και γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Νικόλαος Μπουντούρης (φωτό) με θέμα «Πρόγραμμα ανάπτυξης των αθλητικών συλλόγων μπάσκετ – Σχέση της ομάδας και της οικογένειας του αθλητή – Νοοτροπία – Χαρακτήρας» και ο καθηγητής διαιτησίας και μέλος της Κ.Ε.Δ. - Ε.Ο.Κ. Κωνσταντίνος Κορομηλάς με θέμα «Ο ρόλος του διαιτητή στην εξέλιξη της καλαθοσφαίρισης».

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. και επίτιμος πρόεδρος της FIBA Europe, Γιώργος Βασιλακόπουλος, και ο γενικός γραμματέας της Ε.Ο.Κ., Παναγιώτης Τσαγκρώνης.