Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 13:52

Στο Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ ο Άγγελος Χρονάς

Στο Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ ο  Άγγελος Χρονάς

Μέλος της πενταμελούς Ιατρικής Επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ, που συστήθηκε πριν από  λίγα 24ωρα, θεωρείται πλέον ο Μεσσήνιος γιατρός, Άγγελος Χρονάς, Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου...

Ο ίδιος δήλωσε: «Η ‘καθαρότητα’ του Αθλητισμού αποτελεί προτεραιότητα για όλους κι εκείνο που χρειάζεται είναι να επανέλθουν το αθλητικό ιδεώδες και η άμιλλα και όχι ο ανταγωνισμός και ο πρωταθλητισμός με κάθε μέσο. Είναι υποχρέωσή μας, να εμφυσήσουμε στους νέους και στις νέες από το σχολείο, τα ιδανικά του Αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας και σε αυτό μπορεί να συμβάλλει και το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ. Εκτός από την τιμή στο πρόσωπό μου, χαίρομαι, γιατί με την συμμετοχή μου στην Ιατρική Επιτροπή του ΕΣΚΑΝ, τιμάται και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία υπηρετώ από τη θέση του για δεύτερη τετραετία εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβούλου».

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο εν λόγω φορέας θα ενισχυθεί και θα στηριχθεί, «αφού αποτελεί στην ουσία τον Ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Αντι- Ντόπινγκ», όπως είπε.