Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 21:14

Πολλές διακρίσεις από τους κολυμβητές του ΝΟΚ στους διασυλλογικούς αγώνες της Τρίπολης

Πολλές διακρίσεις από τους κολυμβητές του ΝΟΚ στους διασυλλογικούς αγώνες της Τρίπολης

“Εντυπωσιακά”, όπως σημειώνει ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας “Ο Ποσειδών”, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το κολυμβητικό τμήμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Οι κολυμβητές του ΝΟΚ έλαβαν μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Αρκαδίας “Τρίπολη”, με την επωνυμία “"35 Χρόνια ΚΟΑΤ", το περασμένο σαββατοκύριακο. Συνολικά οι κολυμβητές του ΝΟΚ κατέκτησαν 54 μετάλλια…

Ειδικότερα, οι κολυμβητές που έλαβαν μέρος στις προαγωνιστικές κατηγορίες κέρδισαν 36 μετάλλια (8 χρυσά – 15 αργυρά – 13 χάλκινα), ενώ οι κολυμβητές των αγωνιστικών κατηγοριών κέρδισαν 18 μετάλλια (9 χρυσά – 5 αργυρά – 4 χάλκινα). 

Δέκα κολυμβητές -τριες της αγωνιστικής ομάδας εξασφάλισαν όρια σε 38 αγωνίσματα για τους Χειμερινούς Αγώνες και τους Πανελλήνιους που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι (10 όρια κατηγορίας open και 26 κατηγοριών). Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία από τις περιφέρειες Πελοποννήσου και Αττικής. Στην αποστολή στην Τρίπολη συμμετείχαν 64 παιδιά (42 προαγωνιστικά και 22 αγωνιστικά). Συνόδευσαν οι εξωτερικοί συνεργάτες της προαγωνιστικής ομάδας Παναγιώτης Λαγοπάτης και Βούλα Μπασακίδη και ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας Στάθης Μπακολιάς, οι οποίοι και έμειναν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις που πέτυχε η πλειοψηφία των παιδιών, στην πρώτη κολυμβητική συνάντηση της χρονιάς. 

Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την προαγωνιστική ομάδα είναι στο ΟΑΚΑ στους Διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώνει ο Α.Ο. Ωκεανός στις 7-8/12 και για την αγωνιστική ομάδα το 27ο Κύπελλο Χριστουγέννων στη Πάτρα στις 14-15/12.