Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 19:58

Κόβει έργα και αδικεί τη Μεσσηνία, υποστηρίζει ο Κωνσταντινέας για τον Θεοδωρικάκο

Κόβει έργα και αδικεί τη Μεσσηνία, υποστηρίζει ο Κωνσταντινέας για τον Θεοδωρικάκο

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ 
Έργα σε αθλητικές υποδομές, τα οποία έχουν μεγάλη ανάγκη πόλεις της Μεσσηνίας, κόβονται από τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, επειδή η χρηματοδότησή τους εντάχθηκε στο πρόγραμμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ “Φιλόδημος”, ενώ αντίθετα υποστηρίζονται Δήμοι με κριτήρια που δεν φαίνεται να είναι αντικειμενικά, υποστηρίζει σε δήλωσή του ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας...

Η γραπτή δήλωση του Πέτρου Κωνσταντινέα, με τίτλο “Κύριε Θεοδωρικάκο θα σας θυμόμαστε για πάντα!” έχει ως εξής: “Δώσαμε αγώνες προκειμένου οι κεντρικές αθλητικές εγκαταστάσεις στη Μεσσηνία, οι οποίες τόσα χρόνια δεν έχουν στοιχειωδώς συντηρηθεί, να μπουν σε χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος Φιλόδημος. Ο Υπ. Εσωτερικών κύριος Θεοδωρικακος καταργεί το Φιλόδημος και μαζί και τα έργα σε αυτό: Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών, Δημοτικό στάδιο Δήμου Οιχαλίας (Μελιγαλά), Δημοτικό Στάδιο Δήμου Μεσσήνης, προπονητήριο δήμου Καλαμάτας. Ταυτόχρονα όμως, χρηματοδοτεί με 770.000 ευρώ τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, η μοναδική χρηματοδότηση στη Περιφέρεια Πελοποννήσου. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι ο κ. Θεωδορικάκος κατάγεται από το Δήμο Ανατολικής Μάνης (Κότρονας). Ελπίζουμε να μην ακολουθήσει την πολιτική Ανδριανού.

Πρόσφατα κατατέθηκε στη Βουλή ο Προϋπολογισμός. Με έκπληξη διαβάσαμε μείωση κατά 5.000.000 ευρώ, να θυμίσουμε ότι εφέτος είναι Προολυμπιακή Χρονιά. Αν αυτή είναι η κανονικότητα που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τότε τι να πει κανείς!

Ο κύριος  Θεοδωρικάκος χρηματοδοτεί το Δήμο Γλυφάδας με 2.500.000 ευρώ, ένα Δήμο που έλαβε την έγκριση πολύ αργότερα από το Δήμο Καλαμάτας και Μεσσήνης. Επίσης χρηματοδοτεί με 150.000 ευρώ το Γεώργιος Καραϊσκάκης (το οποιο δεν είναι Δημόσιο ή Δημοτικό Στάδιο).

Και μέσα σε όλα αυτά οι κυβερνητικοί βουλευτές Μεσσηνίας δεν λένε τίποτα!

Ο αθλητικός κόσμος της Μεσσηνίας δεν θα σας ξεχάσει!”