Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 13:13

Και ο Σταύρος Κανελλόπουλος πρωταθλητής Ελλάδας στο Masters A

Και ο Σταύρος Κανελλόπουλος πρωταθλητής Ελλάδας στο Masters A

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  
Δεν επέστρεψε πρωταθλητής Ελλάδας από την Εύβοια μόνο ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος αλλά και ο Σταύρος Κανελλόπουλος, ενημερώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας, που τονίζει ότι αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters ήταν ένας θρίαμβος για τους Όμιλο και τους αθλητές του…

Ειδικότερα ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας σημειώνει: “Στη Βόρεια Εύβοια, στις 4 και 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας κατηγοριών Masters, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας θριάμβευσε

και στα δύο αγωνίσματα τόσο της ατομικής χρονομέτρησης όσο και της αντοχής, αφού οι αθλητές του Σταύρος Κανελλόπουλος και Δημήτρης Δημητρακόπουλος κυριάρχησαν με διαφορά έναντι όλων των συναθλητών τους αποσπώντας τις πρώτες θέσεις και τις φανέλες του "Πρωταθλητή Ελλάδος 2020" ο μεν πρώτος στη χρονομέτρηση ο δε δεύτερος στην αντοχή.

Ειδικότερα τα αποτελέσματα των αθλητών του συλλόγου μας που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι τα ακόλουθα:

  1. Στην κατηγορία Μάστερ Α Κανελλόπουλος Σταύρος πρώτος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και Πρωταθλητής Ελλάδος 2020 και τέταρτος στο αγώνισμα της αντοχής.
  2. Στην κατηγορία Μάστερ Β Δημητρακόπουλος Δημήτρης δεύτερος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και πρώτος στο αγώνισμα της αντοχής και Πρωταθλητής Ελλάδος 2020.
  3. Στην κατηγορία Μάστερ Β Ψωματαρης Γεώργιος εικοστός δεύτερος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και εκτός χρόνου στο αγώνισμα της αντοχής λόγω σκασίματος ελαστικού.
  4. Στην κατηγορία Μάστερ Α Παπαδημητρίου Ιωάννης ενδεκατος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και τριακοστος δεύτερος στο αγώνισμα της αντοχής.
  5. Στην κατηγορία Μάστερ Γ Κωνσταντόπουλος Νικόλαος τέταρτος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και δέκατος ένατος στο αγώνισμα της αντοχής.

Ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Up Cycle-Fit Shape Greece, για την υποστήριξη των αθλητών του, με τα αξιόπιστα και εξειδικευμένα προϊόντα της”.