Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 09:11

Στους κορυφαίους άλτες του κόσμου ο Νίκος Ζαχαρέας

Στους κορυφαίους άλτες του κόσμου ο Νίκος Ζαχαρέας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 
Στη 12η θέση στην Ευρώπη και στη 16η στον κόσμο βρέθηκε ο νεαρός άλτης του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, Νίκος Ζαχαρέας, μετά την εκπληκτική του επίδοση, 2,01μ., το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Λάρισα. Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος τονίζει ότι ο Νίκος Ζαχαρέας φέρνει τον Μεσσηνιακό στίβο στο παγκόσμιο προσκήνιο…

Ειδικότερα ο Μεσσηνιακός ανακοίνωσε: “Μετά και την επικύρωση των επίσημων αποτελεσμάτων από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου προκύπτει ότι ο αθλητής του Μεσσηνιακού Γ.Σ. Νικόλαος Ζαχαρέας βρίσκεται στους κορυφαίους άλτες ύψους του κόσμου στην ηλικιακή του κατηγορία. 

Η εκπληκτική εμφάνιση- επίδοση του Νίκου Ζαχαρέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στην Λάρισα το περασμένο ΣΚ, που με 2,01μ αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδος, τον φέρνει αυτή τη στιγμή στην 12 η θέση στην Ευρώπη και στην 16 η θέση στον κόσμο. 

Ο αθλητής του Μεσσηνιακού Γ.Σ. συνεχίζει τις προπονήσεις καθώς θα λάβει μέρος μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών. 

Ο Νικόλαος Ζαχαρέας φέρνει λοιπόν τον Μεσσηνιακό Στίβο στο Παγκόσμιο Προσκήνιο και επιβεβαιώνει ότι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του Συλλόγου αποτελεί το παρόν και το μέλλον του Μεσσηνιακού Στίβου”.