Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 14:16

Πρώτη προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μεσσηνιακού

Ο ποδοσφαιρικός Μεσσηνιακός και το 1909 και ο ποδοσφαιρικός Μεσσηνιακός της περιόδου 2020-2021 Ο ποδοσφαιρικός Μεσσηνιακός και το 1909 και ο ποδοσφαιρικός Μεσσηνιακός της περιόδου 2020-2021

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 
Ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της η ποδοσφαιρική ομάδα του Μεσσηνιακού, στόχος της οποίας είναι ο πρωταθλητισμός, σημειώνει ο ιστορικός γυμναστικός σύλλογος της χώρας…

Σε ανακοίνωσή του ο Μεσσηνιακός δεν παραλείπει να κάνει αναφορά στην ιστορία της ποδοσφαιρικής του ομάδας και συγκεκριμένα σημειώνει: 

“111 χρόνια έχουν περάσει, από τον Απρίλιο του 1909, τότε που στο γήπεδο του Μεσσηνιακού πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας επίδειξης μεταξύ αθλητών του Μεσσηνιακού, λεπτομέρειες του οποίου έχει παρουσιάσει σε έρευνά του ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπιτσάνης. Τότε  μπήκαν οι βάσεις για το καλαματιανό και μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.  

Η 2η ιστορική ομάδα που ιδρύθηκε στην Καλαμάτα ήταν η Ένωση Κωνσταντινουπολιτών το 1924 και αρκετές άλλες το 1927.       

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, για άλλη μια φορά ομάδα του Μεσσηνιακού πάτησε στον ίδιο χώρο. Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας Ποδοσφαιρικής ομάδος του  Συλλόγου μας στο ιστορικό γήπεδό μας. Τους αθλητές υποδέχθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτης Στασινόπουλος, Δημήτριος Πετρόγιαννης και Χρήστος Ζερίτης.

Όλοι οι αθλητές ελέγχθηκαν και τους επετράπη η είσοδος στον χώρο. Είναι προγραμματισμένες οι εξετάσεις τους τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Στους αθλητές μίλησε ο προπονητής Σταύρος Χριστόπουλος, ο οποίος συνεχίζει για 4η συνεχή χρονιά στον πάγκο της Ομάδος, και αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους πρωταθλητισμού που έχουν μπει. Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση. Το φετινό τμήμα διαμορφώθηκε όπως παρακάτω:

Προπονητής: Σταύρος Χριστόπουλος

Γεν. αρχηγός: Νίκος Μουστάκας

Το φετινό δυναμικό αποτελούν οι: Αλευράς Παναγιώτης, Αναστασόπουλος Ηλίας, Αρβανίτης Ευστάθιος, Βουγιουκλής Κων/νος, Γιάννη Ανδρέας, Δημητρακόπουλος Θεόδωρος, Δημητρίου Χρήστος, Θανασιάς Αθανάσιος, Καραγιαννίδης Αλέξανδρος, Κατσαφάδος Ιωάννης, Κουλουράς Φώτιος, Κριτσωτάκης Σωτήριος, Μάλι Άγγελος, Μαργιόλης Χρήστος, Μουλιάτος Νικόλαος,  Μπραχίμι  Ερρίκος, Μωραγιάννης Δημήτριος, Ντάνος Γεώργιος, Πετρόπουλος Γεώργιος, Πουλόπουλος Άγγελος, Τσικούρης Περικλής, Χριστόπουλος Ιωάννης.

Ήρθαν: Αρβανίτης Ευστάθιος, Βουκιουκλής Κωνσταντίνος, Δημητρακόπουλος Θεόδωρος, Θανασιάς Αθανάσιος, Κουλουράς Φώτιος, Μουλιάτος Νικόλαος και Τσικούρης Περικλής.

Έφυγαν: Γιαννακόπουλος Παναγιώτης με υποσχετική στο Νέο Άρι και Δουβίκας Δημήτριος

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ”.