Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 22:10

Νέο χρυσό για τον πρωταθλητή Ελλάδας Σταύρο Κανελλόπουλο στην ποδηλατική ανάβαση της Πάρνηθας

Νέο χρυσό για τον πρωταθλητή Ελλάδας Σταύρο Κανελλόπουλο στην ποδηλατική ανάβαση της Πάρνηθας

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη των κατηγοριών masters κατέκτησε ο Σταύρος Κανελλόπουλος, πρωταθλητής Ελλάδας 2020, στην ποδηλατική Ανάβαση της Πάρνηθας, την περασμένη Κυριακή. Η κορυφαία αυτή επίδοση του Σταύρου Κανελλόπουλου, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις και άλλων ποδηλατιστών, χάρισαν την πρώτη θέση στην ομάδα τους, τον Ποδηλατικό Όμιλο Kαλαμάτας

Συγκεκριμένα ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε με τρεις αθλητές στην Ατομική χρονομέτρηση Ανάβαση Πάρνηθας την Κυριακή 30/8/2020,με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ειδικότερα :

1) Στην κατηγορία Μάστερ Α ο Πρωταθλητής Ελλάδος 2020 Σταύρος Κανελλόπουλος με χρόνο 32:04 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη των κατηγοριών masters.

2)Στην κατηγορία Μάστερ Β έλαβε μέρος ο Γιώργος Ψωματάρης και με χρόνο 38:58 αναρριχήθηκε στην 18η θέση.

3) Στην κατηγορία Μάστερ Γ ο Νίκος Κωνσταντόπουλος με χρόνο 37:12 βρέθηκε στην πέμπτη θέση πραγματοποιώντας αξιοσημείωτη εμφάνιση δεδομένου του υψηλού ανταγωνισμού λόγω συμμετοχής έμπειρων πρωταθλητών της προαναφερόμενης αγωνιστικής κατηγορίας.

 

Στις 22/8/2020 σε ανάβαση 35κμ στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας αγωνίστηκαν οι αθλητές Σταύρος Κανελλόπουλος και Νικόλαος Κωνσταντόπουλος αποσπώντας την δεύτερη και τρίτη θέση στην κατηγορία τους αντίστοιχα.

Στις 23/8/2020 σε σιρκουί 37 κμ στο Ολυμπιακό χωριό αγωνίστηκαν οι αθλητές Δημήτρης Δημητρακόπουλος και Φώτιος Κωτσιοπουλος. Ο μεν πρώτος κατάκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία του και ο έτερος αθλητής είχε αξιόλογη αγωνιστική παρουσία.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τους συμμετέχοντες για την επίπονη προσπάθεια τους και εύχεται σε όλα τα μέλη του υγεία και καλή συνέχεια.!

Επίσης ευχαριστεί την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής UpCycle - Fit&Shape Greece για την υποστήριξη των αθλητών του με τα προϊόντα της.