Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 17:11

Συγχαρητήρια στον διαιτητή Γιάννη Τσιμπούρη από τον δήμαρχο Μεσσήνης

Συγχαρητήρια στον διαιτητή Γιάννη Τσιμπούρη από τον δήμαρχο Μεσσήνης

Τον πρώτο του αγώνα στη Basket League “σφύριξε” το Σάββατο ο Γιάννης Τσιμπούρης, 27χρονος διαιτητής από τη Μεσσήνη. Ήταν μάλιστα το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος έδωσε σήμερα τα συγχαρητήριά του στον συμπολίτη του διαιτητή και του ευχήθηκε διεθνή καριέρα…

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Μεσσήνης σημειώνει σε σχετικό δελτίο Τύπου: “Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον νεαρό διαιτητή από τη Μεσσήνη Γιάννη Τσιμπούρη, ο οποίος έκανε το Σάββατο την πρώτη του εμφάνιση στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, σφυρίζοντας για πρώτη φορά σε αγώνα Basket League. 

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στη διαιτησία, σημειώνοντας ότι είναι διαχρονικά ο νεότερος διαιτητής που συμμετέχει σε παιχνίδια αυτής της κατηγορίας, γεγονός που δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε ο Γιάννης Τσιμπούρης να διαγράψει μία λαμπρή διεθνή καριέρα. Εκτίμησε ότι η επιμονή του και η αγωνιστικότητά του τον οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία και τον προέτρεψε να συνεχίσει με το ίδιο πάθος και σθένος να υπηρετεί το μπάσκετ που το ξεκίνησε ως χόμπι και το εξέλιξε σε επάγγελμα. Τα αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών, όπως του Γιάννη Τσιμπούρη, είναι άξια προς μίμηση από τη νεολαία μας, τόνισε ο Δήμαρχος.  

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος διαιτητής έπαιζε μπάσκετ από μικρός και στα 18 του ξεκίνησε παράλληλα με τις προπονήσεις του και τη συμμετοχή του σε αγώνες, να ασχολείται και με τη διαιτησία, ενώ ταυτόχρονα σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά.  

Ο Γιάννης Τσιμπούρης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή που του έκανε να τον δεχτεί στο γραφείο του, υποσχόμενος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να εξελιχθεί στα ανώτερα επίπεδα, προβάλλοντας παράλληλα και τον τόπο του τη Μεσσήνη”.