Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 08:19

Μελέτη του Μεσσηνιακού στην Περιφέρεια για νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο

Παναγιώτης Στασινόπουλος, Στάθης Αναστασόπουλος, Χρήστος Ζερίτης, Σταύρος Χριστόπουλος Παναγιώτης Στασινόπουλος, Στάθης Αναστασόπουλος, Χρήστος Ζερίτης, Σταύρος Χριστόπουλος

Τη μελέτη για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού παρέδωσαν στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλο, οι εκπρόσωποι του αρχαιότερου αθλητικού συλλόγου. Σημειώνεται ότι ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, έχει ανακοινώσει στους εκπροσώπους του Μεσσηνιακού έργα στο γήπεδο από την Περιφέρεια με 300.000 ευρώ….

Σχετικά από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ανακοινώθηκαν τα εξής: “Αντιπροσωπεία του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου επισκέφθηκε σήμερα, 14 Δεκεμβρίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Στάθη Αναστασόπουλο και του παρέδωσε μελέτη για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Στασινόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Σταύρος Χριστόπουλος και ο ταμίας κ. Χρήστος Ζερίτης. 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει έργο αναβάθμισης του γηπέδου του Μεσσηνιακού με εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα, αυτό δε είχε συμφωνηθεί σε προηγούμενη συνάντηση του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα με το προεδρείο του Συλλόγου, κατά την οποία είχε ανακοινώσει την ένταξη στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας, έργο 300.000 €, ενώ ο Σύλλογος είχε δεσμευτεί για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε το προεδρείο του Συλλόγου για την άμεση ανταπόκριση και την έγκαιρη εκπόνηση της μελέτης βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του Μεσσηνιακού γηπέδου και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα δρομολογηθούν οι ενέργειες για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου, που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης «βελτιώνουμε και αναβαθμίζουμε τις εγκαταστάσεις του ιστορικού και αρχαιότερου αθλητικού συλλόγου του νομού μας”.